nlc.hu
Sztárok

Szakíthatott Bálint Antónia és párja

Úgy tűnik, véget ért Bálint Antónia párkapcsolata

Hiába próbálták, már nem tudták megmenteni párkapcsolatukat.

Bálint Antónia hosszú éveken át szerepelt a médiában, folyamatosan írt róla és a magánéletéről a bulvársajtó, ám egyszer csak úgy döntött, hogy másfajta életet szeretne élni. Sokan kérlelték, hogy ne fordítson hátat a szakmának, de 7 évvel ezelőtt komoly elhatározásra jutott: egyszer s mindenkorra maga mögött hagyja a reflektorfényt és a civil életet választja.

Bálint Antónia

Fotó: Olajos Piroska

Azóta az egykori szépségkirálynő a magánéletét is hét lakat alatt őrizte, arról mégis lehetett tudni, pár éve beköszöntött a szerelem az életébe. Bár sosem volt a hosszú kapcsolatok híve, úgy tűnt, jogász szerelmével nagyon jól kijönnek. A Blikk információi szerint viszont két év után szakított Antónia és kedvese. 

„Úgy tudom, nemrég szakított a párjával Antónia. Megviselték a történtek, de igyekszik továbblépni és a munkájára, valamint a lányára koncentrálni – mondta egy informátor. Antónia nem akart nyilatkozni a magánéletével kapcsolatban, de egy közeli ismerőse bővebben is beavatta a napilapot a részletekbe. – Sokáig nagyon stabilnak és biztosnak tűnt a kapcsolatuk, Antónia ezért is merte a nyilvánosság előtt is vállalni a szerelmét, illetve egy-egy meghitt fotót közzétenni a közösségi oldalán. Az utóbbi hónapokban azonban egyre több gondjuk lett, és feszültté vált közöttük a viszony. Próbálták megoldani a problémáikat, de belátták, hogy képtelenek rá, ezért máshol kell keresniük a boldogságot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top