nlc.hu
Sztárok

Jogászt szeret Bálint Antónia

Ő Bálint Antónia párja, rátalált a szerelem az egykori szépségkirálynőre

Bálint Antónia immár 7 éve abszolút civil életet él, magánéletét sem veri nagydobra. Most azonban kivételt tett.

Bálint Antónia fejére 1991-ben került a Miss Hungary koronája. Éveken át volt állandó szereplője a médiának, ám 7 évvel ezelőtt véglegesen kiszállt a szórakoztatóiparból, azóta kerüli a nyilvánosságot, nem sokat hallani róla – írja a Blikk. Az 52 éves, 3 diplomás exszépségkirálynő elárulta a bulvárlapnak, hogy mivel foglalkozik most, sőt az új párját is megmutatta.

Bálint Antónia

Bálint Antónia már évek óta visszavonult a médiától – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Hét éve abszolút civil életet élek, így döntöttem. Ügyfelekkel foglalkozom, pénzügyi területen. (…) Amikor beszélek egy ügyféllel, csak az számít, a múlthoz semmi köze és én ezt szeretem” – mesélte Bálint Antónia, aki bevallotta, néha hiányzik neki a rivaldafény. “Amikor én így döntöttem, hogy váltok, az tényleg egy óriási változás volt. Akkor nekem biztonságra volt szükségem, kiszámíthatóságra. A kislányom akkor múlt 6 éves, akkor kezdett iskolába járni és a média elfoglaltságom nagyon hullámzó volt. (…) De eközben is képeztem magam, tanultam” – árulta el Bálint Antónia, akire azóta a szerelem is rátalált: 2 éve boldog párkapcsolatban él Dr. Bársony Farkas jogásszal, akit a Blikknek még fotón is megmutatott.

Olvass még Bálint Antóniáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top