nlc.hu
Sztárok

Bálint Antónia az új életéről

7 éve visszavonult a médiától, ezzel foglalkozik most Bálint Antónia – képek

Bálint Antónia a civil életet választotta, és egy pillanatra sem bánta meg a döntését.

Bálint Antónia hosszú éveken át szerepelt a médiában, folyamatosan írt róla és a magánéletéről a bulvársajtó, ám egyszer csak úgy döntött, hogy másfajta életet szeretne élni. Sokan próbálták meggyőzni, hogy ne fordítson hátat a szakmának, de 7 évvel ezelőtt komoly elhatározásra jutott: egyszer, s mindenkorra maga mögött hagyja a reflektorfényt és a civil életet választja.

Ez olyannyira jól sikerült, hogy az elmúlt években alig hallottunk róla. A Story magazin legutóbbi számában azonban mégis nyilatkozott, így most végre megtudhatjuk, mi történt vele az utóbbi esztendőkben.

bálint antónia és orbán józsef
Megnézem
Összes kép (7)

„Amikor a kislányom már tudott írni és olvasni, nem szerettem volna, hogy az iskolában én legyek a téma. Ezért fordítottam hátat a médiának. A bankban azt hitték, hogy pár hónap után feladom, és abba fogom hagyni ezt a munkát, ám hamar kiderült, hogy sikeres leszek ezen az úton is. Hamarosan a legjobb bankárok között találtam magam, és nagyon élveztem azt, amit most is csinálok” – kezdte a Toncsinak becézett egykori tévés. Hozzátette, mindig is tudta, hogy a műsorvezetés nem lesz örök.

Néhány civil munkától eltekintve, tulajdonképpen amióta az eszemet tudom, műsorvezetőként dolgoztam, de mindvégig azt éreztem, ez nem fog örökké tartani. Ezért tudatosan készültem a műsorvezetői létem utáni életre.

Bálint Antónia magánélete sokáig foglalkoztatta a bulvárlapokat, az elmúlt pár évben azonban erről sem beszélt. Most kiderült, hogy régóta együtt van a párjával, dr. Bársony Farkassal együtt is dolgoznak. „Ma már együtt dolgozunk azon, hogy egy átlátható adományozási rendszer segítségével visszaadjuk az emberek adományozásba vetett hitét” – mesélte a lapnak, majd hozzátette, a lányát is arra neveli, hogy lássa meg, kinek van szüksége a segítségre, és fordítson időt az adományozásra.

Bálint Antónia

Fotó: Instagram

„Nemrég fordult elő, hogy szülinapi partin voltunk, ahová szemmel láthatóan kétszer annyi ennivalót rendeltek, ahány gyerek volt. A kislányommal is szoktunk beszélgetni arról, hogy sokan vannak, akik segítségre szorulnak, rendszeresen adományozunk is, így nem lepődtem meg, amikor a vacsora végén könnyes szemmel jött oda hozzám: ’Mami, ezzel a sok étellel mi lesz?’ Mivel többször voltam a Vöröskereszt által szervezett jótékonysági rendezvényeken, azonnal el tudtam érni őket, így a sok ételnek meg is volt a helye. Nagyon büszke vagyok a gyermekemre, hogy ilyen. Sok hozzá hasonló emberre van szükség a világban” – zárta szavait az egykori műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top