nlc.hu
Sztárok

Bálint Antónia új élete

Mi lett vele? Bálint Antónia a sztárvilágon túli életéről mesélt

Miután váltott, az új munkahelyén szóltak neki, hogy ne vállaljon médiaszereplést.

„Teljesen tudatod döntés volt, egyszer csak azt mondtam, hogy fájó szívvel, de elég a médiából – magyarázta Bálint Antónia a Palikék Világa Hová Tűnt című aktuális adásában, és hozzátette: – Nekem stabilitás kellett. Szeretem azt, ha van produktum, műsorvezetőként dolgoztam sok éven keresztül. A 2007-es válság után, amikor otthon voltam két évig a gyerekkel, utána nehezebb volt visszajönni, és nem is tudtam úgy visszajönni, ahonnan elmentem. Azon kaptam magam, hogy leginkább ugrándozom a balettban, elmegyek mindenféle műsorokba, ott szerepelek, jól érzem magam, de hol a produktum? Hol a műsorvezetés, és egyáltalán. Ez nem nagyon tetszett, ebből kifolyólag ez nagyon hullámzó volt anyagilag is. A kislányom első osztályba ment, kezdett tanulni írni, olvasni, és én gondoskodtam róla egyedül, így ez a hullámzás nem volt megengedhető. Főleg anyagilag, így kerestem valamit, ami stabilabb. A civil élet stabilabbnak tűnt, és azt választottam. Ahová elmentem dolgozni, ott elvárás is volt, hogy a médiában ne szerepeljek.”

Bálint Antónia lánya most már 14 éves, és Toncsi örül neki, hogy már az ő civil életében szocializálódott. „De azért volt velem természetesen egyszer-kétszer stúdióban, tudja, hogy anyukát ismerik, mindig jókat mosolyog, hogy nem tudok arra lépni, ahol nem ismernek” –közölte, és azt is kijelentette, hogy csodálkozik rajta, hogy még mindig nincs az országnak olyan szeglete, ahol ne ismernék. 

Bálint Antónia két éve él párkapcsolatban Bársony Farkassal. 

Mi lett vele? Bálint Antónia a sztárvilágon túli életéről mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top