nlc.hu
Sztárok

Bálint Antónia a szakításáról

Megszólalt a szakításáról Bálint Antónia: „Hosszú hónapok óta érett. Semmi köze a Nyerő Pároshoz”

Bálint Antónia több mint 8 év után visszatért a médiába, október 2-től az RTL Nyerő Páros című műsorában lesz látható, a volt élettársa, Dr. Bársony Farkas oldalán. Mint a Blikk írja, a párjával a forgatás óta ugyan különváltak az útjaik, ám a bankszektorban dolgozó exszépségkirálynő egyáltalán nem bánkódik, boldog és teljes az élete. Időközben a lányával együtt egy másik lakásba költözött, így most a neten árulja a feleslegessé vált bútorait.

Bálint Antónia,

Bálint Antónia és Dr. Bársony Farkas 3 és fél évig voltak együtt – Fotó: Sajtóklub

A szakítás hosszú hónapok óta érett. Semmi köze a Nyerő Pároshoz. Már a forgatásokat megelőzően egyszer elváltak az útjaink, de aztán kibékültünk. A műsor ismét összehozott bennünket, ám véget ért” – árulta el a bulvárlapnak.

Miután a legutóbbi kapcsolata több mint 3 évig tartott, Bálint Antónia még nem érzi késznek magát egy újabb szerelemre. „Egy új szerelemre egyáltalán nem vagyok nyitott. Úgy érzem, még sokáig nem állok majd készen egy új kapcsolatra. (…) Randizni nem randiztam a szakítás óta, és nem is szeretnék” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top