nlc.hu
Sztárok

Bálint Antónia exe és Zimány Linda egy pár?

Sokat látják együtt Bálint Antónia exét és Zimány Lindát, megszólaltak a pletykákról

Látványosan jól érzik magukat egymás társaságában.

Az elmúlt hetekben több közös programon is együtt tűnt fel Zimány Linda és Bálint Antónia exe, Bársony Farkasírja a Blikk. Mint a bulvárlap megjegyzi, Bálint Antóniáék a nyáron szakítottak, nem sokkal azután, hogy véget ért a Nyerő Páros forgatása

Bálint Antónia,

Bálint Antónia és Bársony Farkas itt még együtt, a Nyerő Páros forgatásán – Fotó: Sajtóklub

Zimány Linda az üzletember, pénzügyi jogász jótékonysági projektjében vesz részt. Azaz kettejüket egy ideje munkakapcsolat is összeköti, és amikor az ezzel kapcsolatos eseményeken vesznek részt, látványosan jól érzik magukat egymás társaságában.

A Blikk megszólaltatta az érintetteket a pletykákkal kapcsolatban. Zimány Linda állítja, abszolút csak munkakapcsolat van közöttük. „Szerződéses viszonyban vagyunk, egy komoly jótékonysági projektben vagyunk benne, (…) így valóban sokszor láthatnak minket együtt” – nyilatkozta a jogot végzett modell.

Zimány Linda,

Zimány Linda állítja: őt és Bársony Farkast csak a munka köti össze – Fotó: Sajtószoba

Bársony Farkas is leszögezte: kettejüket csak a munka köti össze. „Kizárólag munkakapcsolat van köztünk, illetve jó baráti viszony, ami kémia szükséges a munkakapcsolathoz, ám a munkán, rendezvényeken kívül nem töltjük együtt a szabadidőnket” – jelentette ki.

Kiemelt fotó: nlc-montázs, fotók: (b) Sajtószoba // (j): Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top