nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Bíró Bea kiakadt a többi lányra

Nyerő Páros: Törőcsik Dani párja szerint riválist látnak benne a nők a külseje miatt

Az egykori modell a szépségével magyarázza azt, hogy miért nem akarnak nyitni felé a villában lévő nők.

Törőcsik Dani barátnője reggel kicsit később csatlakozott be a villalétbe, a többi lány viszont nem köszöntötte őt, amikor belépett a konyhába. Bíró Bea szerint a szépsége miatt kerüli őt a Nyerő Páros többi női játékosa.

Törőcsik Dani

Törőcsik Dani és párja, Bíró Bea – Forrás: RTL Klub / Nyerő Páros – videó

„Később jöttünk le, és tök furi volt, hogy bementem a konyhába, és konkrétan nem köszöntek a lányok. Érdekes volt, a srácok egyből köszöntek” – panaszkodott Daninak, miközben félrevonultan reggeliztek. Párja úgy véli, hogy Bea mindezeket túlgondolja. 

„Tapasztalatból mondom, hogy a nők nem szoktak nyitni felém egészen addig, amíg el nem kezdünk beszélgetni. Csak arra hivatkozva, hogy én hogy nézek ki, nem nyitnak felém. Riválist látnak bennem a külsőm miatt egyből, és ez tény, addig a pontig, amíg el nem kezdünk dumcsizni, és meg nem jelenik a lényem a külsőm mögött” – jelentette ki a kamerák előtt a pénzügyi asszisztensként dolgozó exmodell.

„Szerintem ebben szimplán csak az volt, hogy nem figyeltek oda” – vélte Dani, aki szerint a párjának érdemes lenne óvatosabbnak lennie a magabiztosságát illetően, és alázatosan hozzáállni a játékhoz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top