nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Törőcsik Danit kiakasztja a párja

Nyerő Páros: „17 napja nem tudtam csendben lenni, egyedül” – Törőcsik Danit kiakasztja a párja

A tetoválóművész egy kis nyugalomra vágyik a sok pezsgés után.

Törőcsik Dani és Bíró Bea két éve alkotnak egy párt, de a Nyerő Páros volt az első olyan alkalom, amikor betekintést engednek a magánéletükbe. Többször elmondták, hogy teljesen más a szeretetnyelvük: míg a modell bújós és többször is elmondja egy nap, hogy szereti a párját, addig a tetoválóművész kissé távolságtartó és másképp fejezi ki a szeretetét.

Törőcsik Dani és Bíró BeaTörőcsik Dani és Bíró Bea

Fotó: RTL

Ez egy adásból kimaradt jelentben is megmutatkozik: Bea azzal keltette Danit, hogy megcsikizte a fülét, ami nagyon nem tetszett az egykori ÉNB-szereplőnek és kifakadt korán reggel. 

Ezt nem hiszem el. Tényleg? Miért csinálod ezt? Alszom még félig, mit kell izélgetni? Minden reggel úgy kell felkelnem, hogy mérges vagyok, mert nem hagysz aludni

– mondta az ágyban Törőcsik Dani, majd az utána következő interjúban tovább folytatta. „17 napja nem tudtam csöndben lenni, egyedül, az nekem olyan, mintha egy kést az agyamban forgatnának” – mondta Dani, mire a párja annyit reagált, hogy ő pont így érzi magát, amikor egyedül kell lennie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top