nlc.hu
Sztárok

Bíró Bea a Nyerő Párosról

Bíró Bea: „Nem gondoltam volna, hogy ennyi negatív szemléletű ember van ebben az országban”

Még a hozzáállása miatt is sokan kritizálják.

Törőcsik Danit és párját sok kritika érte a Nyerő Páros kezdete óta, főleg a kapcsolatukra vonatkozóan. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy míg Bíró Bea fülig bele van zúgva a szerelmébe, addig fordítva ez nem feltétlenül van így. Bea többek között erre is reagált az rtl.hu-nak adott interjújában. 

„Nekünk nagyon más a szeretetnyelvünk, mint a fekete és a fehér. Két és fél év alatt megtanultuk ezt kezelni. Neki az elején nehéz volt, hogy én egy nagyon szeretgetős, érzelmes ember vagyok, ő pedig az ellentéte – nekem meg ezt volt nehéz megszokni. De mostanra tök jól összehangoltuk. És bár Dani nem az a tipikus hősszerelmes, aki napi tízszer leírja, hogy szeretlek és állandóan ölelget, viszont egy végtelenül érzékeny lelkű ember” – mondta Bea, aki arra is kitért, hogy rengeteg negatív kommentet és üzenetet kapott, de egy ideje már nem olvassa őket.

Törőcsik Dani és Bíró Bea

Fotó: RTL Sajtóklub

„Abszolút nem foglalkoztam soha az Instagram-oldalammal, nem is érdekelt, de a mostani üzenetcunami eléggé sokkoló. Főleg a rengeteg negatív üzenet. Furcsa belecsöppenni civilként, hogy egyik napról a másikra egyszer csak idegenek kopogás nélkül berontanak a házadba, mert ez gyakorlatilag olyan. Benyit az ajtón, és önti magából a rossz dolgokat. Én nem gondoltam volna, hogy ennyi negatív szemléletű ember van ebben az országban, és hogy gondolkodás nélkül ilyeneket írnak valakinek” – fogalmazott a modell, aki az állandó pozitív hozzáállásról is beszélt. 

Ez nálunk egy családi vonás: van két lánytesóm, és mind a hárman ilyen túlpörgősek vagyunk, sőt, hármunk közül én vagyok a legnyugisabb természetű. A tizenegy év Magyarországon kívül töltött idő sokat alakított a személyiségemen. Az emberek sokszor nem értik, nem tudnak azzal azonosulni, hogy valaki tud örülni más örömének, tudja támogatni önzetlenül a másikat, anélkül, hogy bármit várna cserébe. Nekem a hazaköltözésem óta az a legnehezebb, hogy ne olvadjak bele ebbe a szemléletbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top