nlc.hu
Család

Gaál Noémi és barátja is szerepel a Párharc című műsorban

Gaál Noémi párjával együtt fog szerepelni a TV2 új műsorában

Gaál Noémi először állt a nyilvánosság elé párjával.

Párharc címmel új műsorral jelentkezik a TV2. A hamarosan induló napi realityben sztárpárok versenyeznek a fődíjért, és a legextrémebb fizikai erőpróbákon próbálják meg leküzdeni félelmeiket és korlátjaikat. A műsorban többek között szerepel Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M, Gáspár Evelin és Varga Attila, Varga Viktor és Zsembera Liliána, de láthatjuk majd Gaál Noémit, és párját, Bán Tamást is.

“Szerintem ez egy nagyon jó kis önismereti kaland lesz. Én azt nagyon szeretném, ha a hétköznapi mókuskerékből ez a játék jó hosszú időre kiszakítana. Ilyenben természetesen a három év alatt közösen nem nagyon volt részünk, de Tamás nagyon kreatív, ezt nagyon szeretem benne és szerintem egymásról is sok mindent fogunk megtudni, megismerni. Én abban bízom, hogy együttműködő, tapasztalt párosnak fogunk majd a végén kijönni!” – mondta Gaál Noémi a közös szereplésről. 

A televíziós és egykori vőlegénye, Maloveczky Miklós három évvel ezelőtt szakított, de Gaál Noémire szerencsére gyorsan rátalált a szerelem. „Más megélni a szerelmet az élet kellős közepén, mint huszonévesen. De egy társa által adott bizalomra, biztonságra és feltétel nélküli szeretetre mindenkinek szüksége van, kortól függetlenül. Nálunk nincsenek játszmák”mesélt még 2020-ban Tamással való kapcsolatáról. 

 

Gaál Noémi

Fotó: Fülöp Dániel

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top