nlc.hu
TV-sztárok

Varga Márk a magánéletéről

G.w.M.: „Szerintem van egy alapvető unszimpátia az emberekben felém”

Még a karrierjét is háttérbe szorította a rapper.

Varga Márk, azaz G.w.M. és Kulcsár Edina év elején jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Mind a ketten egy házasságból váltak ki az új szerelemért, és bár mindkettőjüknek van már két gyereke, már úton van az első közös babájuk is

G.w.M

Fotó: Instagram

A rapper és az egykori szépségkirálynő most a Párharcban látható együtt, ahol szerelmüket bizonyítják, emellett pedig két napja kijött Márk új videoklipje is, ami egyből hatalmas eléréseket hozott. Ennek kapcsán mesélte a Blikknek, hogy az elmúlt időszakban háttérbe szorult a karrierje. 

„Iszonyú jó érzés, hogy ennyien hallgatják a zenéimet. Hónapok óta nem volt klippremierem, visszább vettem egy kicsit, mert a magánéletemet rendezgettem. Most viszont felrobbantak a közösségi oldalaim. Ilyenkor már abszolút nem érdekel a negatív hozzászólás, ha a zenét tekintem, mert ez nekem egy önkifejezési forma és terápia. Szerintem van egy alapvető unszimpátia az emberekben felém, ami szerintem nem feltétlenül rossz – mondta, aki ettől függetlenül szárnyal a privát életében. – Szerintem ez volt a legjobb évem. Minden megvolt benne: boldogság, változás, felismerések. Tele vagyok fellépéssel, de mindig alig várom, hogy hazaérjek. Minőségi időt tudok tölteni a gyerekeimmel, Edinával, és az anyukámmal, aki nemrég végre hazaköltözött Magyarországra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top