nlc.hu
TV-sztárok

Kulcsár Edina a 4. várandósságáról

Kulcsár Edina negyedszer is császárral szül

A rapper és a modell közös kislánya tavaly májusban született, csak 15 hónap lesz a kis Amara és a kisöccse között.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk (G.w.M) pár hete ünnepelték szerelmük második évfordulóját, és máris úton van a második gyermekük. Augusztusra várják első közös kisfiukat, akit 5 kistestvére is nagyon vár. A rapper az első perctől szerette volna, ha Edina fiút szül neki, és ez hamarosan valóra is válik. Kulcsár Edina – aki már a 4. hónapban jár – elsőként a Story magazinnak mesélt a boldogságukról.

“Eddig is kerek volt minden Amarával és a 4 gyerkőcünkkel, de a kisfiunkkal megkoronázzuk a boldogságunkat. Természetesen akkor is 10 centivel a föld felett járnánk, ha újabb kislányunk érkezne, de így, hogy egy közös kisfiunk is lesz, idillibb tényleg nem lehetne már.

Kulcsár Edina,

Kulcsár Edináék családi házában már minden készen áll a közös kisfiuk érkezésére – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2024.01.26.-i adás)

“Három után már, mondhatni, rutinom van a szülésben. Sajnos császármetszéssel született mindegyik gyermekem, és ez most sem lesz másképp, a negyedikre készülök. De ezt is megszoktam már. Egy darabig nem lesz kellemes utána, de viszonylag hamar regenerálódom” – mondta el Kulcsár Edina, aki a további családbővítési tervekről is beszélt.

“Márk mindig azt mondja, annyira szeret, hogy 20 gyereket akar tőlem, szóval 100 százalékra semmit sem mondok. De az az igazság, hogy úgy érzem, egy közös kislánnyal és kisfiúval most nagyon kerek minden. (…) Bár ’soha ne mondd, hogy soha’, itt én megállnék” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top