nlc.hu
TV-sztárok

Kulcsár Edina az esküvőjéről

Kórházba került Kulcsár Edina a titkos esküvője után: „Megviselnek a történtek, főleg a sok áskálódás körülöttem”

Állítja, rapper férjével csak még jobban összekovácsolják őket a nehézségek.

Élete egyik legszebb időszakát élhetné szerelmes, várandós feleségként Kulcsár Edina, mégis botrány botrányt követ körülötte. Szerelme és a tudat, hogy már férj és feleség lettek G.w.M-mel, ad erőt és megnyugvást az egykori szépségkirálynő számára. Néhány napja a legnagyobb titokban tették hivatalossá a szerelmüket. Szerettük volna, ha a kislányunk családba születik. (…) Mindössze félórás volt az egész ceremónia, de annál viccesebbre és meghatóbbra sikerült” – mesélte a Story magazinnak Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina

A nagy lagzit jövőre tartja meg Kulcsár Edina és G.w.M – Forrás: Story magazin – címlap

A házaspár úgy érzi, szövetségük mindenen átsegíti őket. „Elmondhatatlan jó érzés, hogy Márk felesége lettem. Valami földöntúli öröm és nyugalom van bennem. (…) Ő a legnagyobb támaszom, és azt érzem, hogy ezek után tényleg semmi sem állhat közénk” – vallotta be a kismama, aki nem tagadja, időnként elveszti a nyugalmát.

„Megviselnek a történtek. Főleg a sok gonoszkodás, áskálódás körülöttem. Nemrég még kórházba is bevitt Márk, mert azt hittük, baj van, de szerencsére mindent rendben találtak. Valószínűleg a sok stressz volt a probléma forrása. (…) Sajnálatot érzek a gyarló és rosszindulatú emberek iránt. (…) Csak annyit szeretnék, hogy hagyjanak végre boldognak lenni” – fakadt ki Kulcsár Edina.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top