nlc.hu
Sztárok

Terhes Kulcsár Edina

A hír igaz: Kulcsár Edina és G.w.M. második közös gyermeküket várják

Közösségi oldalukon tudatták a hírt.

Egy ideje gyanakodtak a rajongók, hogy Kulcsár Edina második gyermekét várja G.w.M.-től, de egészen idáig hallgattak a szerelmesek a témával kapcsolatban. A mai napon azonban a rapper Instagram-oldalán tudatta rajongóival, igazak voltak a pletykák, ráadásul már azt is tudják, az egykori szépségkirálynő kisfiút hord a szíve alatt.

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Trenka Attila

Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem!  KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már kettő lesz

 

 – olvasható a rapper örömteli bejegyzésében. 

Edina és G.w.M. egy évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent, amikor már úton volt első közös gyermekük. Amara tavaly májusban jött a világra. A családjuk az új gyermekkel 8 főre bővül, ugyanis Edinának van már két gyermeke előző házasságából, ahogyan Márknak is kettő van volt kapcsolatából. 

Ez is érdekelhet Kulcsár Edina Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top