nlc.hu
Család

Gáspár Evelin és párja, Varga Attila a Párharcban

Először szerepel tévéműsorban Gáspár Evelin és párja

Több, mint egy éve vannak együtt a szerelmesek. A Párharcból kiderül, mennyire tudnak együtt jól játszani.

Mint arról beszámoltunk, hamarosan jön a Párharc című műsor. Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Chris Tanoh „Csoki” és Egedi Hedda, Heatlie Dávid és Heatlie Dóra, Aryee Claudia Dedei „Tücsi” és Sofron István, Monoki Lehel és Gyenesei Leila, Gaál Noémi és Bán Tamás mellett Gáspár Evelin és kedvese, Varga Attila, építési vállalkozó is megméretteti magát a TV2 napi realityjében.

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin és szerelme, Varga Attila – Fotó: Sajtószoba

Győzike nagyobbik lánya és párja nem titkolták, hogy azért is érkeznek a Párharcba, mert remélik, hogy megerősítik vele a már eddig is jól működő kapcsolatukat, sőt új szintre is emelnék.

Mikor elfogadtuk ezt a műsort, akkor nagyon-nagyon vacilláltunk, hiszen a párom egy kicsit zárkózottabb személy, aki nem szeretne ezekben a médiás dolgokban részt venni, de úgy voltunk vele, hogy ez egy olyan kaland, ami életre szóló, és szerintem ez a kapcsolatunknak is nagyon jót tehet, hiszen olyan játékokban, versenyekben fogunk részt venni, ami szerintem tényleg egy nagyon jó dolog lesz, hiszen egymást tudjuk majd erősíteni, és itt a közös munkánk fog majd egy olyan szintre lépni, ami szerintem nem minden párnak adatik meg” – indokolta Gáspár Evelin, miért mondtak végül igent a műsorban való szereplésre.

Az influenszer párja bevallotta, hogy szokatlan neki a kamera. Elmondása szerint a mélységtől, a víztől és a bogaraktól fél leginkább. “De majd ott lesz mellettem Evelin, kiegészítjük egymást” – jegyezte meg bizakodóan Attila.

Evelin elárulta kedveséről, hogy komoly versenyszellemmel rendelkezik, mivel sportolói múltja van: “Ha felszívja magát, akkor a mozdony 220-szal megy“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top