nlc.hu
Család

Kulcsár Edina és G.w.M. a Párharcban

Kulcsár Edina bevallotta: fél, hogy elveszíti G.w.M-et

Az exszépségkirálynő és kedvese is harcba száll a TV2 új műsorában.

Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M is részt vesz a TV2 új műsorában, a Párharcban, amelynek kapcsán előkerült köztük az is, hogy mi az a dolog, amitől tartanak az életben. Minderről a hamarosan induló napi reality egyik beharangozó videójában mesélt a sztárpár.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és G.w.M. is versenyezni fog a TV2 új műsorában, a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

Az az igazság, hogy eddig mindenhol azt mondtam, hogy nem félek semmitől, de amúgy nagyon sok mindentől félek. Legnagyobb félelmem az, hogy elveszítem a szerelmem” – vallotta be a közös gyermekükkel várandós exszépségkirálynő. Mire G.w.M. megjegyezte: “Attól nem kell félni!“.

De viccet félretéve, mert ilyen úgysem fog bekövetkezni, én azért igen sok mindentől félek. Például a mélységtől és a víztől. Úszni tudok, de kiskoromban bedobtak a mély vízbe, hogy “tanulj meg úszni!”, szóval azt nem szeretem, mert folyamatosan bevillannak azok a képek. Úgyhogy attól, meg egyébként a magasságtól is félek, viszont ha van kamera, akkor felszívom magam” – árulta el Kulcsár Edina.

Eléggé megedzett minket az élet” – utalt a G.w.M.-mel való kapcsolatára – “és abszolút nem félünk semmitől. Simulékonyak vagyunk egyébként, de hogyha valami nem tetszik majd valakinek (miközben a párjára mutogatott – szerk.), akkor ki fogja nyitni a száját” – harangozta be előre kedvese várható viselkedését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top