nlc.hu
Család

Kulcsár Edina és Csuti válása

Kulcsár Edina és Csuti mindenben megegyezett

Nem ment könnyen, de válásuk után mindenben megegyezett Kulcsár Edina és Csuti, már csak formaság lesz a válóper.
kulcsár edina és csuti

Januárban jött a hír, hogy Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága zátonyra futott. A kétgyermekes szépségkirálynőre hamar rátalált a szerelem a G.w.M művésznevű rapper, Varga Márk személyében, akivel azóta össze is költöztek.

Kulcsár Edina és Csuti válása eleinte nem ment könnyen, nem volt egyszerű az egyezkedés, abban viszont az első pillanattól kezdve egyetértettek, hogy gyerekeiket, a három és fél éves Medoxot és a kétéves Ninát közösen nevelik majd tovább.

A Blikk most azt írja, hogy mostanra sikerült megállapodniuk abban, hogy a hivatalos válás után miként osztják szét a közös vagyont.

Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik

– hárította el a lap érdeklődését Csuti.

Az egyezkedés tárgya volt a nemrégiben felépített, csaknem 150 millió forint értékű családi ház, valamint a közös cég, amely a legutóbbi nyilvános mérlege szerint 135 millió forintos árbevétellel rendelkezett.

Nemrégiben egyébként Csutira is rátalált a szerelem, Gina nevű kedvesének olaszországi utazást ajándékozott a születésnapjára. G.w.M. és exe, Nagy Melanie rádiós műsorvezető nem tudott békésen megegyezni a válásról, bíróságon rendezik a vitás kérdéseket.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top