nlc.hu
Sztárok

Az első kép Csuti barátnőjéről

Először posztolt új barátnőjéről Csuti, Madridban romantikáztak

Megérkezett az első közös kép, több is várható.

Szabó András Csuti a mai Reggeliben vallott arról, hogy nemrég Madridban járt, méghozzá nem egyedül: elárulta, egy ideje újra randizik, ám a párjával még ismerkedési fázisban vannak. Jól halad a kapcsolatuk, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy közös fotót posztolt.

Szabó András Csuti

Fotó: RTL Klub

„Úúúúúúúúúúúúúristen ki ez a lány, sőt még a haját is vitte a szél, Madridban, mert kellően szeles volt az időjárás. Igen, vele voltam Spanyolországban! Hogy hol tartunk? Az elején, jól érezzük magunkat, ismerkedünk. Jelenleg béke van és nyugalom, kérlek ezt hagyjátok is meg nekünk” – írja közösségi oldalán Szabó András.

Ahogy arról az nlc is beszámolt ma délelőtt, Csuti csupán annyit árult el első körben a párjáról, hogy nem szőke és nem barna a haja, valamint hogy civil foglalkozása van. Információink szerint a hölgyet Reginának hívják és középvezető egy cégnél.

Csuti és volt felesége, Kulcsár Edina év elején döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A szépségkirálynő azóta szerelmes lett, ám most már Szabó András sincs egyedül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top