nlc.hu
Szabadidő

Szabó András Csuti a kommunikációban bízik

Csuti olaszországi utat ajándékozott szerelme születésnapjára

A médiaszemélyiség igyekszik nem elkövetni ugyan azokat a hibákat.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina év elején közölték a nyilvánossággal, hogy elválnak. Alig pár napon belül Edina új szerelméről posztolt képet, de Csuti hónapokig egyedül volt. Ám tavasz elején Csuti is elmondta: ismét rátalált a szerelem. Az influenszer új kedveséért odavannak a követők, ő pedig egyre többet oszt meg róla. Most például Olaszországba vitte el a párját a születésnapja alkalmából, amelyről az RTL Reggeliben mesélt. 

Szabó András Csuti és Gina

Szabó András Csuti és Gina (Fotó: Instgram)

„Születésnapja volt, és ez volt az apropó – mondta Csuti, majd pár mondatban beszélt a kapcsolatukról is. – Mindenben támogat. Nyilván ő velem egy nagyobb csomagot kapott az év elején, és nagyon sokat is beszélgettünk, és a mai napig is sokat beszélgetünk arról, hogy ennek vannak olyan részei, amikkel majd fog találkozni, ami fog konfliktust szülni. Én mindig mindenre azt mondom, hogy lesz ilyen, de mindig beszélgessünk. Ha ő esetlegesen azt érzi, hogy vagyunk valahol, és neki sok, hogy én például Pompeinél beszámolok a követőimnek arról, hogy itt mi történt, próbálok egyfajta edukációt csinálni a közösségi oldalakon. Akkor szóljon, és biztosan tudok benne változtatni, mert nyilván nem szeretnék még egyszer ugyanabba a folyóba lépni. Magunkat féltem, és azt a vibe-ot, amiben vagyunk, mert ezt szeretném megtartani, mert minden nagyon tökéletesnek tűnik” – mesélte, majd hozzátette, új párja már a gyerekeivel is találkozott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top