nlc.hu
Sztárok

Csutival boronálták össze Béres Anettet

Béres Anettet Szabó András Csutival hozták össze egy kamuprofilon

Már megint zűr van Anett háza táján.

Béres Anett hét éve élt párkapcsolatban, amikor a tavaly nyári Ayahuasca-szeánszon történtek után szakított a párjával. Azóta leginkább a rehabilitáció áll az élete középpontjában, de nemrég úgy érezte, ideje belevetnie magát a társkeresésbe. Kapott is az alkalmon a szintén VV-s Alekosz, aki nyilvánosan ajánlotta fel magát a hölgynek, de Anett visszautasította. 

Béres Anett

Béres Anett a Reggeliben

Anettnek azóta sem rendeződnek teljesen a dolgai, és most újabb ponton támadták. A Reggeliben arról mesélt, hogy a képeit jogtalanul felhasználva valaki készített egy Instagram-fiókot. A dolog érdekessége, hogy míg a profilképen ő látható, a feltöltött képeken Szabó András Csuti és a gyerekei vannak.

„Én már ezen nem csodálkozom, mert amilyen világot élünk… Nem tudom, mi van az emberekkel – méltatlankodott Anett. – Ez már nagyon beteg elme. Ilyenkor azon gondolkodom, mit gondolnak az emberek, mi a céljuk?”

Anett azt mondta, ha nem törlik az oldalt, akkor feljelentést tesz a rendőrségen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top