nlc.hu
Szabadidő

Szabó András Csuti a kapcsolatáról

Egyre mélyebb Csuti és Bianka kapcsolata: „Együtt fekszünk, együtt ébredünk, építjük és motiváljuk egymást”

Mindketten változtak a másik kedvéért.

Szabó András Csuti több mint fél éve alkot egy párt kedvesével, Sudár Biankával. Az üzletember gyermekeinek is bemutatta szerelmét, ráadásul már össze is költöztek. Ugyan Csuti mögött volt pár kemény hónap, most úgy érzi, megtalálta élete szerelmét. 

Szabó András Csuti és Bianka

Fotó: Instagram

Lelkileg sokkal több mindenről van már szó köztünk. Nem az eltelt idő függvényében mérjük a kapcsolatunk erősségét, hanem a közösen megélt tapasztalásokban. Mielőtt megismertem a páromat, csupán vegetatív üzemmódban léteztem, ha nem voltak nálam a gyerekek: dolgoztam, edzettem, és vártam, hogy holnap legyen. Olyan szintű szeretetet ad, amit minden embernek éreznie kellene. Együtt fekszünk, együtt ébredünk, építjük és motiváljuk egymást. Al­kal­maz­kod­tam az edzési rutinjához, esténként is rávesz, hogy menjek edzeni. Horvátországban pedig a kedvéért órákig feküdtem a napon, pedig én az aktív nyaralás híve vagyok. Szerencsére Horvátország is fantasztikusra sikeredett, quadoztunk, jet-skiztünk és sokat pihentünk” – áradozott a hot! magazinnak Csuti. 

Mint kiderült, Bianka hamar megtalálta a közöshangot a gyerekekkel, így nyaralni is együtt mennek majd. 

A gyerekek kedvenc helye az egyik zalakarosi szálloda, ahova Biankát már a kapcsolatunk elején elhívtam magunkkal, de először nemet mondott. Ezen meglepődtem, de igaza volt: kellett a fokozatosság. Négy hónap után éreztük, hogy eljött az idő a gyerekekkel való személyes találkozásra. Elmondtam nekik, hogy „apának van szerelme”. Először videotelefonon látták, és beszélgettek vele. Biankának gyorsan sikerült megtalálnia velük a közös hangot. Ha Dominikán feltettük a pontot az i-re, a gyerekek bemutatásával mondhatom, hogy a mondat végére odakerült az írásjel, elkezdtünk egy új fejezetet az életünkben, és boldogan várjuk a folytatást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top