nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti otthona

Szabó András Csuti és szerelme összeköltöztek

A híresség szerint teljes az összhang.

Szabó András Csuti több mint fél éve alkot egy párt kedvesével, Sudár Biankával. A Blikk megtudta, hogy a pár kapcsolata nemrég szintet lépett, ugyanis összeköltöztek, melynek részleteiről maga Csuti vallott.

„Tökéletesen alakul az életünk a közös kutyánkkal, Fradikával, mert néhány hónapja már együtt élünk. A kezdetektől jól rezonálunk egymásra, ezért is döntöttünk úgy, hogy összeköltözünk, mert minél több időt szeretnénk együtt tölteni. Azt éreztük, hogy nem szeretnénk külön tölteni a szabadidőnket, így a legészszerűbb megoldás az volt, hogy összebútorozunk. Ez egy komoly lépés egy párkapcsolatban, de mi már nagyon hamar tudtuk, hogy a döntésünk helyes, mert azonos az értékrendünk, a gondolkodásunk, és nagyon szerelmesek vagyunk egymásba” – mesélte az édesapa, aki arról is beszélt, hogyan oldják meg a gondjaikat. 

Szabó András (Csuti)

Szabó András (Csuti) Fotó: Schumy Csaba

„Teljes az összhang köztünk, de persze mindkettőnknek alkalmazkodni kellett a másikhoz, ahogyan ez az emberek többségével előfordul. Én korábban sokáig éltem egyedül, így vannak rigolyáim, amikre Bius nagyon jól reagál. Nálunk is előfordulnak alapvető helyzetek, amiket másként csinálunk, de nagyon jól alkalmazkodunk egymáshoz, az apróbb, vitás helyzeteket pedig, ilyen mindenkinél előfordul, humorral és beszélgetéssel kezeljük.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top