nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti elárulta, mi fogta meg a szerelmében

Szabó András Csuti elárulta, mi fogta meg a szerelmében, és mi változott

Még mindig dúl a szerelem.

„Folyamatosan megfog. Kezdetben külső, aztán azóta lényegében minden, amiben meg ‘dili’, azon próbál változtatni. Ahogy én is, mert én sem vagyok százas”

– írta szerelméről egy 24 órán át elérhető Instagram-történetében Szabó András Csuti.

A rajongói, követői kérdésekre válaszolva pedig azt is elárulta, párja nagyon jól kijön a gyermekeivel, az ötéves Medox-szal és a négyéves Ninával.

Szabó András Csuti

Fotó: TV2

Miután volt feleségével, Kulcsár Edinával különváltak útjaik, egy évbe telt, mire az üzletemberre újra rátalált a szerelem Sudár Bianka személyében. Azóta már megünnepelhették egyéves évfordulójukat, sőt, már a házasság és a családalapítás is szóba került. 

„A kezdetektől jól rezonálunk egymásra, ezért is döntöttünk úgy, hogy összeköltözünk, mert minél több időt szeretnénk együtt tölteni. Azt éreztük, hogy nem szeretnénk külön tölteni a szabadidőnket, így a legészszerűbb megoldás az volt, hogy összebútorozunk. Ez egy komoly lépés egy párkapcsolatban, de mi már nagyon hamar tudtuk, hogy a döntésünk helyes, mert azonos az értékrendünk, a gondolkodásunk, és nagyon szerelmesek vagyunk egymásba”

–nyilatkozta korábban Csuti.

(via Blikk.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top