nlc.hu
Sztárok

Egy párt alkot Csuti exe és Bódi Sylvi öccse

Bódi Sylvi öccsével jött össze Csuti exe, itt az első közös fotó a szerelmespárról!

Bódi Sylvi is megszólalt a kapcsolatukról.

Végleg túllépett Szabó András Csutin az exe. Ginára a tavalyi szakításuk után ismét rátalált a szerelem: Bódi Sylvi öccsével, Bódi Attilával jött össze – írja a Blikk

Gina

Csuti után most Bódi Attila oldalán boldog Gina – Fotó: gdzsina / Instagram

A pénzügyi területen dolgozó hölgy egy szerelmes posztban köszöntötte fel új párját a születésnapja alkalmából, sőt egy közös fotót is közzétett. Bódi Sylvi kommentelt is a bejegyzés alá, így derült ki, hogy Gina új párja Bódi Sylvi öccse.

Ezzel a képpel kezdtük meg együtt a 2023-as évet, ahogy ma együtt kezdjük meg a 40. életéved első napját is. Boldoggá tesz, hogy megfogtad a kezem, amikor a legkevésbé számítottam rá, és elindítottál azon az úton, amit ma örömmel járok Veled. Szeretem, aki melletted vagyok, és várom azt, ami még előttünk van. Maradj mindig ilyen tiszta szívű és értékes ember, mint aki vagy. Boldog Szülinapot!” – üzente kedvesének Gina.

Posztjára Bódi Sylvi a következő sorokkal reagált: “Én meg azt szeretem, ahogy Te szereted Őt!!!!!  Üdv a családban Gina!

Csuti a válása után néhány hónappal ismerkedett meg Ginával, de csak pár hónapig voltak együtt. Szakításukban az is közrejátszott, hogy a kétgyermekes üzletember összejött Szorcsik Vikivel a Farm VIP forgatásán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top