nlc.hu
Család

Egedi Hedda apja öngyilkos lett

Egedi Hedda 12 éves volt, amikor öngyilkos lett az édesapja: „Magamban kerestem a hibát”

Nagyon közel állt az apjához, a mai napig nem tudja, miért vetett véget az életének.

Egedi Heddát Csoki párjaként, a Párharc című műsorban ismerhettük meg. Bár a képernyőn egy mindig vidám, érzelmes lányt láthatunk, a gyermekkorában elképesztő megpróbáltatásokon ment keresztül. 12 éves volt, amikor öngyilkos lett az édesapja – írja a Bors.

egedi hedda és csoki

Fotó: TV2

„12 voltam, amikor öngyilkos lett. Az okát sosem tudtuk meg, mert nem hagyott búcsúlevelet. 10 éves múltam, amikor a szüleim elindították a válást, akkor apukám már nem élt velünk, volt egy új kapcsolata, mégis jobban kötődtem hozzá, mint az anyukámhoz. Mindig fiús lány voltam és nagyon apás” – kezdte a lapnak Hedda, aki a lelki megrázkódtatás miatt cukorbeteg lett.

„Bennem csak az volt, hogy nem értettem, miért történt ez és magamban kerestem a hibát. Azt gondoltam, én tettem valamit, ami miatt így döntött. Anyukám sokat beszélgetett velem és elvitt pszichológushoz is, egy év után lecsitult bennem, hogy magamat okoltam. Azt gondolom, ezt soha nem lehet teljesen feldolgozni. Még mindig közel érzem magamhoz, sokszor gondolok rá, ha az életemben nehézség adódik, van, hogy a segítségét kérem” – részletezte a lány.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top