nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin az esküvőről

Gáspár Evelint feleségül venné a párja, de ő nemet mondott

Az influenszer ugyan Attilával tervezi a jövőjét, mégsem vágyik házasságra.

Gáspár Evelin a Párharcban először szerepelt együtt a párjával, Varga Attilával. Győzike nagyobbik lánya szerint nemcsak a műsor volt jó hatással a kapcsolatukra, hanem az is új lendületet adott, hogy nemrégiben Nyíregyházáról Budapestre költöztek. Evelin ugyan fülig szerelmes, és nem kérdés, hogy Attilával tervezi a jövőjét, mégsem vágyik házasságra, kedvese azonban egyre inkább – írja a Story magazin.

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin és párja, Varga Attila (Fotó: Sajtószoba)

„Látva, hogy milyen boldogok vagyunk, édesapám fejében egyre hangosabban szólnak az esküvői harangok. És sajnos vagy nem sajnos, már Attila fejében is. (…) Meg édesapám is adja alá a lovat” – árulta el Evelin. Bár a párja is egyre többször hozakodik elő a házassággal, a 28 éves influenszer egyelőre ellenáll. “Nekem nincs szükségem papírra. Ehhez továbbra is tartom magam. (…) De hát már most úgy élünk, mint a házasok! Mosok, főzök rá. (…) Szeretem, így természetes, hogy a gondját viselem, de ez papír nélkül is megy! De soha nem mondom, hogy soha. Az is előfordulhat, hogy egyszer majd feleségül megyek hozzá” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top