nlc.hu
TV-sztárok

Kiss Péter fogyása

15 kilót fogyott a Nyerő Páros miatt Détár Enikő párja

A színésznő és az angoltanár párja nagyon várják már, hogy beköltözzenek a Nyerő Páros villájába.

Mint arról beszámoltunk, Détár Enikő és párja is nekivág a Nyerő Páros újabb évadának. Kiss Péter angoltanár alaposan felkészült a Nyerő Páros korábbi évadaiból, ráadásul 15 kilót fogyott is a műsor miatt. Enikő szerint a párja lesz bent a partiarc, de azt már most tudják: kettejük közül a férfi izgul majd jobban, mielőtt kinyílik a villaajtó.

Détár Enikő

Détár Enikő és párja, Kiss Péter (Fotó: Sajtóklub)

Mesése illő megismerkedésükről a Fókusznak meséltek. Mint kiderült, egy beauty fórumon puszta véletlenek sorozata után mutatták be őket egymásnak. Péter végül megmasszírozta Enikő fájó hátát, ittak egy kávét, aztán a rendezvény végén telefonszámot is cseréltek. Mindez 9 évvel ezelőtt történt, azóta már össze is költöztek, és Péter a világ legszerencsésebb férfijának vallja magát. 

„Amit kiemelnék, hogy este vagy éjszaka, amikor hazaérek az előadásról, megvár, akkor is, ha neki korábban kell kelnie, mert már tanít esetleg reggel, és én szeretem azt, hogy kiülünk este, koccintunk és megbeszéljük a napot. Ez egy napi szintű rituálé, és nekem nagyon fontos” – vallotta be a színésznő.

Derű, kitartás és csipkelődő humor – így jellemzik magukat Détár Enikőék. Arra a kérdésre, hogy mik a kapcsolatuk erősségei, Péter a következőket mondta: „Kiemelném Enikő türelmét, és az én játékosságomat. Az ő türelmére nagyon-nagy szükség van az én játékosságomhoz”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top