nlc.hu
TV-sztárok

Megyeri Csilla a párkapcsolatáról

Megyeri Csilla: „Nem is tudnék olyan pasival együtt lenni, aki mindig csak bólogat”

Zsolt és Csilla olaszos párnak vallják magukat.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt már nagyon várták, hogy beköltözzenek a Nyerő Páros-villába. Kíváncsiak voltak, hogy miként reagálnak majd a párosukra az emberek, és utólag arra is, hogy milyen visszanézni magukat a képernyőn. Csilla azt mondja, nem csalódtak, sőt, azt gondolja, nagyon szórakoztató karakterei a műsornak.

Molnár Zsolt és Megyeri Csilla

Fotó: RTL Sajtóklub

„Érdekes visszanézni a Nyerő Párost, hiszen a forgatáson sokszor teljesen mást tapasztaltunk, mint amit most, az adást visszanézve hallunk. Nem tudtuk, mit gondolnak rólunk a versenytársaink, mit beszélnek rólunk vagy éppen a hátunk mögött. Kíváncsiak voltunk továbbá, hogy mit látnak majd belőlünk a nézők, hiszen én tudom, hogy egy bolondos páros vagyunk, de azt nem gondoltam, hogy ennyire vicces, amit csinálunk. Még saját magunkon is nevetünk utólag” – kezdte az nlc-nek Megyeri Csilla. Azt mondja, a sok együtt töltött idő megerősítette őket Zsoltival.

Jót tett nekünk az együtt töltött idő, hiszen a hétköznapokban nincs lehetőségünk ennyit együtt lenni. Zsolti reggel elmegy dolgozni, este ér haza, napközben pedig összefutunk egy fél órára, ha úgy alakul, de semmi több. A forgatás alatt 0-24-ben együtt voltunk, ami megerősített minket még jobban.

Csilla utólag azt mondja, vannak olyan párok, akikből teljesen mást látott a villában, mint most, hogy látja a személyes beszélgetéseket is. „Több kapcsolat is meglep, hiszen egy-két pár viszonyát egyáltalán nem olyannak láttuk az együtt töltött idő alatt, mint ahogy az utólag a tévéből lejön. De továbbra sem akarunk beleszólni senki kapcsolatába, főleg nem pálcát törni mások felett, hiszen ezt fordítva is elvárjuk” – mondja az üzletasszony, akiben a hétfői adás után felmerült pár kérdés.

Megyeri Csilla szerint a játék elején tényleg mindenki jóban volt mindenkivel, azonban pár forgatási nap után kiderült, hogy ki, milyen személyiség. „Egy idő után mindenki önmagát adja, hiszen nehéz ennyi idő után is magunkon tartani egy bizonyos álarcot. Azt gondolom, a szereplőkről mostanra kiderült, hogy ki hogyan viselkedik a hétköznapokban.”

Csilla és Zsolti többször is összekaptak az első pár napban, amiért kezdetben sok kritika érte őket, ám ezzel nem foglalkoznak. „A külső vélemények nem befolyásolják a párkapcsolatunkat. Már megszoktam Zsolti habitusát és stílusát, tudom, hogy honnan ered, az apukája pont ugyanilyen. Zsolti egyébként egy nagyon jószívű ember, a játékban pedig teljes erőbedobással küzd. Annyit tudok a kommentelőknek mondani, hogy ismerem őt és teljes mértékben elfogadom, szeretem. Nem is tudnék olyan pasival együtt lenni, aki mindig csak bólogat. Igen, előfordul, hogy Zsolti túltolja és tiszteletlen, de azért én is fel tudom emelni a hangom és ha odamondok neki, akkor azért észreveszi magát. Ilyenkor érzi, hogy csúnyán viselkedett és változtat, valamint elnézést kér. Azonban nem csak negatív kommentek érkeztek, hanem rengeteg kedves üzenetet is kaptam. Kellemesen csalódtak bennem az emberek, mert sokan nem ismertek eddig igazán, most látták, meg hogy milyen is vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top