nlc.hu
TV-sztárok

Megyeri Csilla és vőlegénye 9 éve vannak együtt

Megyeri Csilla szeret menyasszony lenni: előbb szülne, mint házasodna

Már nem szerelmes Csilla a párjába.

Megyeri Csilla és vőlegénye, Molnár Zsolti kilenc éve alkotnak egy párt, és jó ideje már jegyben is járnak, ám az esküvőt még nem tervezik, családalapítást viszont annál inkább.

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Instagram)

A Borsnak adott interjújában Csilla arról beszélt, hogy a szerelem ugyan már elmúlt közöttük, mégis erős kötelék fűzi őket össze, és korát tekintve előrébb helyezné a babakérdést, mint a házasságot. 

„Menyasszony vagyok és nekem ez egyelőre elég is. Nem azt mondom, hogy valamikor a jövőben nem szeretnék a felesége lenni, de mindketten úgy gondoljuk, először inkább költenénk egy saját kis kertes házra, mintsem egy esküvőre. Sőt, még a gyermekvállalás kérdése is előbbre való nálunk, mint egy lagzi. Harmincnégy éves vagyok és bár nem érzem magam elkésve, tényleg itt az ideje annak, hogy anyuka legyek. Igazi későn érő típus vagyok, de mostanában egyre többet gondolok arra, hogy jó lenne már egy kisbaba. Szerencsére Zsoltival ebben a kérdésben is egyetértés van közöttünk, így rajta vagyunk a dolgon” – mondta az influenszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top