nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilláék vitája a Nyerő Párosban

Megyeri Csilláék veszekedésétől zengett a Nyerő Páros villája

Nagyon összebalhézott Megyeri Csilla és Molnár Zsolti.

Hiába a közösen eltöltött 9 év, Megyeri Csilla és kedvese, Molnár Zsolti tízből csupán öt kérdésre adtak azonos választ, ami konfliktusforrássá vált közöttük. Az olaszos temperamentumú pár a villába visszatérve rögtön egymásnak ugrott.

Megyeri Csilla és Zsolti

Megyeri Csilla és Zsolti vitájától volt hangos a villa (Forrás: RTL Klub / Nyerő Páros – videó)

„Egy kalap szarok vagyunk, ennyi. Én nem gondolkozom az agyával, ő meg nem gondolkozik az enyémmel, és viszlát” – indokolta a vitájukat Zsolti, amikor Muri Enikőék rákérdeztek arra, hogy ment nekik a feladat.

„Állandóan csak üvöltözöl. Mi vagy te? Egy ősember? Nem tudsz intelligensen kommunikálni?” – fakadt ki sírva Csilla, mire Zsolti így reagált: „Nem érdekel ez az egész”, majd elhajította Csilla kabalaplüssét, sőt még bele is rúgott.

„Nem játék, mert nem így gondolkozol. Az én fejemmel kellett neked gondolkoznod!” – szúrta le a párját Csilla, mire Zsolti dühöngve félrevonult a teraszra.

„A fiúk feladata volt a nők agyával gondolkozni, és ezt Balázs is elmondta, hogy ‘Oké Zsoltikám, hogy te erre gondolsz, de Csilla agyával próbálj már meg gondolkozni!’, és ez nem történt meg igazából, és ugye, én voltam a hibás” – magyarázta utólag a kamerák előtt a heves összezördülésüket Megyeri Csilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top