nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő és Kiss Péter távoztak a Nyerő Párosból

Kiss Péter: „Úgy nézek ki, mint a haslövött partizán” – túl van a műtéten Détár Enikő párja

A színésznő nem fog hazudni, rosszul érintette, hogy ilyen hamar távoztak a műsorból.

Tegnap este indult a Nyerő Páros 6. évada, amely már az első részben nem várt fordulatokat tartogatott. Détár Enikő és párja, Kiss Péter feladták a versenyt a beköltözésnél, ugyanis a férfinak kiújult a köldöksérve. Egy rossz mozdulatot követően stábautó vitte be Pétert a kórházba, akit pár nappal később meg is műtötték. 

Détár Enikő és Kiss Péter

Détár Enikő és Kiss Péter a Reggeliben

„Belém varrtak egy tizenötször tizenötös hálót, úgy nézek ki, mint a haslövött partizán – mondta az RTL Klub Reggeliben Péter, majd a színésznő részletesebben is elmesélte a történteket. – A műsorra felkészülést egy orvosi vizsgálat is megelőzi. A Pétert én már így kaptam, bő nyolc és fél éve, ezzel lehet élni, nem volt olyan, hogy azonnal meg kell műteni, de ott, egy rossz mozdulattól ez pont kijött. Hogy ez a »stressz«, a »jó Isten«, a »véletlen«, »ennek így kellett lennie«, ez mindegy is.”

A kórházban az is felmerült, hogy azonnal meg kell műteni a férfit, a színésznő pedig ekkor hitte el, hogy tényleg nagy a baj. 

„Tényleg megviselt, de hívjuk ezt jó Istennek, gondviselésnek, valahogy így kellett lennie, hogy nem ott bizonyítok kamerák előtt, hanem otthon” – jelentette ki Péter. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top