nlc.hu
Sztárok

A Párharc első kiesői

Gaál Noémiék estek ki elsőként a Párharcból

A kiesésük után azt is elárulták, hogy kik voltak a kedvenceik a műsorban.

Elsőként Gaál Noémi és párja, Bán Tamás számára ért véget a TV2 Párharc című műsora, mivel alulmaradtak Varga Viktorékkal szemben a párbajban. Mint a Blikk írja, a szerelmesek sajnálják, hogy távozniuk kellett a versenyből, mivel szívesen kipróbálták volna magukat a többi játékban is.

Gaál Noémi

Gaál Noémiéknak kellett búcsúzni a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

„Mi elsősorban nem a nyereményért vágtunk bele, hanem a játék élményéért, és a kíváncsiság is hajtott minket, hogy mire vagyunk képesek” – nyilatkozta a kiesés után az időjós, aki ebben a műsorban mutatta meg először a kedvesét.

„Maradni mindenképpen szerettünk volna. Én azt gondolom, ahogy beköltöztünk, és előtte a srácokkal, lányokkal nem nagyon találkoztunk, nem ismertük egymást, talán elkezdődött valami nexus, még nem hívnám barátságnak. Biztos érdekes lett volna még maradni” – vallotta be Bán Tamás.

A sztárpár a kiesésük után azt is elárulta, hogy mit és kiket szerettek a legjobban a műsorban, és milyen hatással volt a kapcsolatukra a játék.

„Amikor hazaértünk, mindketten megállapítottuk, hogy ‘ez azért jó volt’. Töltött minket kapcsolatban is, meg szerintem egyénenként is” – mesélte Gaál Noémi. Párja is hasonló véleményen volt: „Amikor nem folytattuk már, hiányzott sok minden. Sokszor hiányzott, hogy mi az, ami még lehetett volna számunkra. A kapcsolatunk szempontjából tényleg egy utazás. (…) Ebben a korban az ember már nem ugrál autókon. Én megtettem és nagyon élveztem.”

Tamás a kedvenc versenyzőiről is vallott: „Stílusra én nagyon megszerettem a Viktort, nagyon megszerettem a Dávidékat. Kimondottan szórakoztatóak voltak. Az esték iszonyú szórakoztatóak voltak, a beszélgetések a zenészekkel, mindennel. (…) Megismertem itt pár arcot, de nem nyertem meg a Párharcot”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top