Sztárok

Gubík Ági elképesztően jó formában van, ezt a mai videón is láthatod

Mindenkire máshogyan hatott az elmúlt néhány hét. Gubík Ági igyekezett jól kihasználni az otthon töltött időt.

Néha kell semmit sem csinálni – mondta Gubík Ági, aki ma este Zubornyák Zoltánnal együtt mesél majd Sorozatstúdióban arról, hogyan éltek az elmúlt hetekben és mindkét színészen látszott, érződött, mennyire feltöltődött a karantén alatt.

“A lelki részét nagyon jól viselem, az anyagi része aggaszt természetesen, mert szabadúszó vagyok (…) De a lelki része nagyon jól jött. Ezt húsz éve nem éreztem, hogy van idő és most az elmélyülésre van idő” – mondta a színésznő, aki a kollégájával együtt rengeteg közös élményt elevenített fel a beszélgetésben, amely a Facebookon látható majd ma este nyolckor. 

Közzétette: Sorozatstúdió – 2020. május 17., vasárnap

Gubík Ági két évvel ezelőtt távozott a Barátok köztből, és szerencsésnek érzi magát, amiért ilyen érdekes karaktert kapott, és Zubornyák Zoltánnal együtt jó szívvel emlékeznek a közös jeleneteket. 

Zubornyák Zoltán és Gubik Ági feltöltődött az elmúlt hetekben, ezt mesélték Várkonyi Zoltánnak

Zubornyák Zoltán és Gubík Ági feltöltődött az elmúlt hetekben, ezt mesélték Várkonyi Zoltánnak

A színésznő gyakorlatilag semmit sem változott az elmúlt években, Zoltánnal ellentétben, aki az itthon töltött idő alatt nagy szakállat növesztett. Erről is lesz szó a beszélgetésben. 

A 43 éves Gubík Ágiról könnyű jó képet készíteni: 

Megnézem
Összes kép (3)

Sztárok, akik nagyszerű formában vannak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top