nlc.hu
Sztárok

Kortalan szépségek 60 felett

Kortalan szépségek 60 felett: Pataki Ági, Balázs Klári, Sütő Enikő

Balázs Klári, Sütő Enikő és Pataky Ági igazi dívák a mai napig, ők a bizonyíték, hogy a kor csak egy szám.

Kortalanok, igazi dívák, és mellette nagyon erős nők. Mindannyiuknak igazi példaképek lehetnek.

Balázs Klári

Balázs Klári nemrégiben még elviselhetetlen fájdalmakkal küzdött, ami miatt meg kellett operálni a gerincét. Klárika mostanra szerencsére jól van, sőt, fittebb, mint valaha.

„Magam edzem, a saját környezetem megnyugtat. Boldog vagyok, hogy újra tudok fájdalom nélkül mozogni. Az orvosom szaktudása és Gyurikám furcsa illatú gyógynövényei csodát tettek. Amióta szedem őket, nem csak leszámoltam egy életre a gerincproblémákkal és a reumával, de ellenállóbb és energikusabb is lettem. Ennek persze a férjem nem mindig örül, pláne, ha őt is megtornáztatom” – mesélte korábban a 68 éves díva.

Balázs Klári remek formában van

Balázs Klári remekül néz ki (Fotó: magánarchívum)

Sütő Enikő

Sütő Enikő 61 évesen ugyanolyan bomba alakkal és kisugárzással varázsolja el a követőit, mint sok évvel ezelőtt. Nemrég egy fehér bikiniben mutatta meg szuper alakját és még egy bevált receptet is megosztott.

Pataki Ági

Szinte hihetetlen, de Pataki Ági 69 éves. Az egykori manöken 1951-ben született, érettségi után német és spanyol nyelvű  idegenvezetőként helyezkedett el, majd egy véletlennek köszönhetően felfedezték, és ő lett a „Fabulon-lány”. A modellkedés az évek során kicsit háttérbe szorult, ennek ellenére a mai napig szerepel reklámfilmekben.

Jó formában vannak:

(Nyitókép: Pataki Ági/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top