nlc.hu
Sztárok

Balázs Klári gerincműtétje

Pokoli fájdalmakkal élt mostanáig Balázs Klári, elkerülhetetlen volt a műtét

Az énekesnő megijedt, amikor megtudta, hogy nincs más lehetőség, meg kell műteni a gerincét, de már örül, hogy túl van rajta.

Gerincsérv miatt műtötték Balázs Klárit. Az egykor modellként is tevékenykedő, 68 éves énekesnőnek hosszú évek óta fájt a lábszára, de nem tudta, hogy mi okozta a panaszokat. „Szerencsére találtam egy fantasztikus orvost, aki már az első vizsgálat után megállapította, hogy gerincsérvem van. Feketén-fehéren kijelentette: a műtét elkerülhetetlen” – mesélte Korda György felesége a Story magazinnak adott interjúban.

Balázs Klári

Balázs Klári rohamléptekben épült fel a műtétből (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Mint mondja, mélyaltatásban műtötték meg, egy 4 centiméter hosszú vágást ejtettek rajta, az ötös-hatos csigolyánál a becsípődött két ideggyököt nyomó sérvet kellett kiszabadítani.

„A legrosszabb az volt, hogy a kórházi látogatási tilalom miatt Gyuri nem tudott bejönni hozzám. Minden időnket együtt töltjük, ketten vagyunk egy egész, és elképesztően féltjük a másikat. A férjemnek is iszonyú volt, hogy nem láthatott, nagyon aggódott miattam” – vallotta be az életmódot váltó énekesnő, aki – férje gondoskodásának köszönhetően – szépen felgyógyult.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Pokoli fájdalmakkal élt mostanáig Balázs Klári, elkerülhetetlen volt a műtét

Olvass még a Korda házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top