nlc.hu
Sztárok

Kordáék újra koncerteznek

Félnek a vírustól, de a közönség kedvéért újra koncerteznek Kordáék

Mivel veszélyeztetett korban vannak, különösen odafigyelnek az óvintézkedésekre.
korda györgy és balázs klári slide

„Még ha fáj is, egyelőre nem mehetünk a rajongóink közelébe, és ez fordítva is igaz” idézi a Blikk a Korda-házaspárt, akik bár félnek a koronavírustól, hosszú szünet után döntöttek úgy, hogy újra vállalnak fellépéseket. „Mi nem vagyunk követelező előadók, nekünk mindig is bőven elég volt, ha kaptunk vizet meg kávét az öltözőbe. De most mi is nagyon komolyan vesszük az előírásokat, mert csak így tudunk biztonságosan fellépni” – magyarázza Balázs Klári.

Az énekesnő elárulta, saját autóval, a technikusukkal a volán mögött érkeznek a helyszínekre, ahol egyenesen az öltözőben mennek, oda is szigorúan maszkban. „Amikor megérkezünk, rögtön lefújom fertőtlenítővel az asztalt és az összes felületet, amit használunk, mielőtt kitenném rá a sminkcuccaimat, és arra is megkérünk mindenkit, hogy ne jöjjenek be az öltözőbe.”

Klárikának egyébként megvan a véleménye a koronavírus-járvány  második hullámáról is. „Szerintem ez nem második hullám lesz, mert ez a vírus sosem ment el” – magyarázta, majd hozzátette, pontosan ezért nagyon fontos, hogy figyeljenek az előírásokra. „Igazán nagy baj lenne, ha megbetegednénk” – tette hozzá.

Olvass még többet Kordáékról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top