Sztárok

Túlhajtották magukat Kordáék, ide utaznak feltöltődni

Jövőre az egészségük érdekében visszavesznek a tempóból.

Túlhajtotta magát idén Korda György és Balázs Klári: egymást érték a telt házas koncertjeik, és Korda nyolcvanadik születésnapját is alaposan megünnepelték. Az előadóművész házaspár most úgy döntött, változtatnak – írja a Blikk.

Korda György és Balázs Klári januárban egy hónapra elutaznak pihenni és feltöltődni a spanyolországi Valencia környékére. Sőt, azt is elhatározták, hogy jövőre visszavesznek a tempóból, kevesebb koncertet adnak, és nem lépnek fel többé a nyári rekkenő hőségben.

„Ha az orvosom tudta volna, hogy volt olyan nap, amikor délután kettőkor, ötkor és este hétkor is színpadra léptünk a 40 Celsius-fokban, biztos kiakad rám. De ennek véget kell venni! Ez egyszerűen embertelen, mostantól nyáron csak este hét után lépünk színpadra”

– jelentette ki Korda György.

Klárika azt is elárulta, hogy csak a hosszú pihenéssel lehet bírni ezt a tempót, szükségük van arra, hogy feltöltődjenek. Két kaszinó is lesz azon a környéken, ahová mennek, így hódolhatnak nagy szenvedélyüknek.

(Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top