Sztárok

Aktfotózásra kérték fel Balázs Klárit

Meglepő és egyben hízelgő ajánlatot kapott korábban az egykor modellként is tevékenykedő énekesnő.

Balázs Klári számára tabu a nyilvános meztelenség. Mint mondja, a meztelenség csak rá és párjára, Korda Györgyre tartozik, a négy fal között – írja a Bors.

Elárulta, éppen karrierük csúcsán voltak, amikor a Kacsa magazin hosszasan kutatott a pucér fotói után, hogy lejárassák, de nem találtak ilyet. Nem véletlenül. Az egykor fotómodellként tevékenykedő énekesnő tudatos döntése volt, hogy nem készülhettek róla aktképek.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Többször megkerestek azzal, hogy szeretnének aktképeket készíteni rólam, ám erre mindig nemet mondtam. (…) Híres énekesnő akartam lenni, ebbe pedig a pucérkodás nem fért bele” – vallotta be Balázs Klári, aki elárulta a bulvárlapnak: igaz, hogy már jócskán elmúlt 40 éves, de még akkor is vetkőzésre csábította egy férfimagazin, ráadásul elég komoly összegért. „Csírájában fojtottam el a megkeresést. (…) Nem kockáztatnám soha a szerelmünket holmi fölösleges ledérséggel” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top