Sztárok

Balázs Klári sok ajánlatot kapott

Balázs Klári fotómodellként dolgozott, mielőtt énekesnő lett. A kezdetektől tudta, hogy énekelni szeretne, a modellkedést azért vállalta, hogy az énekórákat fizetni tudja. Meglepő ajánlatokat kapott, de állítása szerint neki ezek nem jelentettek semmit..

Balázs Klári fotómodellként dolgozott, mielőtt hozzáment Korda Györgyhöz. Az énekesnőért odavoltak a férfiak, de ő ezt soha nem használta ki. Életrajzi könyvében mesélt arról, hogy mennyi ajánlatot kapott annak idején, ajándékokkal halmozták el, de ez őt nem érdekelte. Arról is beszélt, hogy annak idején kicsit szégyellte a testét, azonban visszanézve már megváltozott a véleménye. 

„Nem vagyok egy igazán fotómodell alkat, én így gondolom. Azért vállaltam el ezt a munkát, mert az énekóráimat ki kellett fizetnem, nem volt, aki segítsen” – emlékezett vissza Balázs Klári a Fem3Caféban. Nem terveztem ezzel komolyan, mert mindig is énekelni akartam. Később, Torontóban énekeltünk a Gyurival, ahova lejött egy ottani főszerkesztő, és a jobbkeze, aki egy magyar hölgy volt. Mondták, hogy jól nézek ki, megkérdezték, nincs-e kedvem a Toronto Sun címlapján szerepelni. (…) Nem érdekelt, haza akartam jönni, akkor már fél éve kint voltunk” – mesélte az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top