nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi a szentmise előtti fellépéséről

Tóth Gabi szerint meghurcolták, megalázták és kigúnyolták

Megszólalt az énekesnő a mai fellépéséről.

Mint arról beszámoltunk, Tóth Gabi énekelt közvetlenül Ferenc pápa budapesti szentmiséje előtt a Hősön terén. Az énekesnő nagyon hálás azoknak, akik támogatták őt, de kemény mondatokat is megfogalmazott a közösségi oldalán – szúrta ki a Blikk

Tóth Gabi

Tóth Gabi nagyon hálás a férjének és a családjának – Fotó: Sajtószoba

A Sztárban sztár leszek! Mestere bevallotta, az elmúlt két hétben minden eddiginél több kritikát és bántást kapott –  ezt is elmondja majd a kislányának egy nap -, de a hite segített neki.

Felléphettem ma a zenészeimmel Ferenc Pápa Szentmiséje előtt. Büszkeséggel tölt el! Büszkeséggel mutatom majd meg Hannarózámnak is! Őszintén elmondom majd neki, hogy az ezt megelőző 2 hétben min mentem keresztül, meghurcoláson, megalázáson, gúnyolódásokon, bélyegzéseken… elmondom majd neki, hogy nem adtam fel és a hitem segített ezeken felemelkednem! Mert ez is csak erősebbé, bátrabbá tett! Elmondom majd neki, hogy ezeknek a gyűlöleteknek köszönhetően, mennyi emberi szeretetet is kaptam és új barátokat, kik a régiek helyére érkeztek! (…) Győzött a szeretet! Győztünk!! Én drága szerelmem, Krausz Gábor köszönöm, hogy a társam vagy és nem engeded el a kezem! Köszönöm a családomnak! Édesanyámnak, apámnak és testvéremnek, hogy erős hátországként ölelnek a szeretetükkel! Nem tudom mi lenne velem nélkületek! Hálás vagyok mindenkinek, akik támogatnak! Hannarózám! Remélem büszke leszel anyukádra!” – posztolta Tóth Gabi.

Olvass még Tóth Gabiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top