nlc.hu
Sztárok

X-Faktor és Sztárban sztár leszek zsűritagok maganálete

Mentorok és mesterek magánélete a fő téma – így kötötték be az X-Faktor és a Sztárban Sztár leszek zsűritagjainak fejét!

Indulnak a tehetségkutatók, és mivel a keresésekből úgy látjuk, legtöbben a zsűritagok magánéletére kíváncsiak, válaszolunk ezekre a kérdésekre.

Elindult az ősz és ilyenkor megérkeznek a tehetségkutatók is. A Sztárban Sztár leszek! már elindult, volt benne sírás és nevetés, az X-Faktorra azonban egyelőre várni kell. Ezzel együtt is, a két műsor mentoraira és mestereire már most nagyon kíváncsiak a nézők, ez látszik a Google-keresésekből, és mert a legtöbben a  magánéletükre kíváncsiak, erre válaszolunk most.

X-Faktor

2021 őszén startol az X-Faktor tizedik évada, ahol menyasszonytól, friss házasig mindenféle mentor fellelhető.

Csobot Adél – Státusz: Menyasszony, édesanya

Adél az új női mentorként érkezik az X-Faktor csapatába. Ha valakinek, akkor neki sokat adott ez a műsor, hiszen nemcsak a karrierje robbant itt be, de bizony a szerelmet is meghozta számára. Korábban több tehetségkutatóban is kipróbálta magát, de a sikert az X-Faktor hozta el, aminek a harmadik évadába jelentkezett, és végül ifj. Malek Miklós mentoráltja lett.

Adél bronzérmesként végzett az RTL sikerműsorában, de talán még érdekesebb, ami a színfalak mögött történt. Idővel ugyanis szerelem szövődött az énekesnő, és az AfterX akkori műsorvezetője, Istenes Bence között. A virágcsokrokat szerelemi vallomás, majd egy rövidebb szakítás követte, de hamar egyértelmű lett, hogy Adél és Bence nem bírja ki egymás nélkül. 2014-ben aztán jött a békülés, alig egy évvel később pedig örömhírről számoltak be, amikor elárulták a nyilvánosságnak, hogy első gyereküket várják. Adél azóta két fiú büszke anyukája, négy éve pedig Istenes Bence megkérte a kezét, igaz, az esküvő azóta is parkolópályán van. A két népszerű tévés többször beszélt a kapcsolatuk hullámvölgyeiről.

Sokszor volt már úgy, hogy azt éreztük, ennek most tényleg vége

Fotó: Csobot Adél Instagram oldala

„Néha olyan szintű ellentétek vannak köztünk, hogy megkérdezzük egymástól, összeillünk-e egyáltalán, de közben mégis együtt vagyunk. Sokszor volt már úgy, hogy azt éreztük, ennek most tényleg vége” – mondta Friderikusz Sándor műsorába Bence, de hozzátéve azt is, hogy ők Adéllal egymásnak vannak teremtve. És bár rendszeresen megkérdezik tőlük, hogy mikor házasodnak már össze, ők nem engednek a nyomásnak. „Esküvőpártiak vagyunk, szeretnénk esküvőt, de nem sztereotípiák szerint éljük az életünket. Fontosan a házasság, de majd ha jön, jön. Ebből a szempontból nincs bennünk görcs: ha akarjuk, majd összeházasodunk.”

Puskás-Dallos Peti – Státusz: Házas

Egy újabb X-Faktor mentor, akinek a műsor hozta meg a szerelmet. Puskás Peti a 2019-es X-Faktor alatt ült Dallos Bogi mellett, és a közös munkából végül házasság lett. Először egy hetilap olvasója “buktatta le őket”, ahogyan meghitten ölelkeztek egy étteremben, s pár nappal később, ők maguk posztolták ki az Instán, hogy bizony együtt vannak. 2020-ban költöztek össze, és a pandémia még jobban megerősítette a kapcsolatukat. Idén februárban Puskás úgy döntött, hogy felteszi azt a bizonyos kérdés a szerelmének, és Dallos Bogiból menyasszony lett. „Szerelmem és Szerelmemné” – írták boldogan az eljegyzésen készült fotóhoz.  A lakodalomra sem kellett sokat várnia, hiszen idén augusztus végén összekötötték az életüket. Ráadásul nemcsak Bogi vette fel a férje nevét, hanem fordítva is, így ők mostantól Puskás-Dallos Boglárka és Puskás-Dallos Péter: azért döntöttek így a házasság utáni nevükről, mert a két fél között egyenrangúság van, a tisztelet és az odaadás pedig nem csak a férfinek jár, hanem fordítva is.

Kettejük közül egyébként csak a férj tér vissza idén az X-Faktorba.

Gáspár Laci – Státusz: Házas

Gáspár Laci nyolc éve van együtt Nikivel, akit egy évvel a megismerkedésük után feleségül is vett. Idény nyáron ünnepelték a hetedik házassági évfordulójukat, amire egy esküvői fotóval, és megható vallomással emlékezett vissza az énekes.

„Ma 7 éve! És jobban szeretjük egymást, mint valaha! Imádlak Kincses Bogárkám!”

Laci és felesége 2018-ban a Nyerő Párosban is részt vettek. Akkor azt mondták, hogy köztük aztán tényleg hatalmas az összhang.

„Egyre gondolunk, egyszerre mondunk ki dolgokat, összhangban vagyunk. Minden, ami történik velem az életemben, családomban, karrieremben, az onnan indul ki, hogy a Niki mellettem van. Amikor az ember megtalálja a társát, akkor tényleg olyan harmóniában tud élni, hogy az kihat mindenre” 

Egyre gondolunk, egyszerre mondunk ki dolgokat, összhangban vagyunk

Fotó: Gáspár Laci Instagram oldala

A házaspár eddig egy kisfia született, az idén ötéves Noel, de nem zárják ki annak lehetőségét, hogy még egy gyereket vállaljanak. „Szeretnék egy kislányt Nikitől, jó lenne. Nem erőltetem, majd ha mindketten úgy érezzük, hogy eljött az ideje. De a nevét már kitaláltuk“- nyilatkozta az X-Faktor mentora, akinek a korábbi házasságaiból már van egy szinte felnőtt lánya, Mirjam, és egy másik fia, a tízéves Lacika. 

ByeAlex – Státusz: Szingli?

Az X-Faktor mentorai közül az egyetlen ByeAlex, akiről úgy tudni, szingli. Azért írjuk, hogy talán, mert az ő magánélete kellően titokzatos. Néhány hete például a Blikk készített interjút a zenésszel, és bár ebből sem derült ki, hogy most éppen foglalt-e a szíve, de az igen, hogy milyen is ByeAlex, ha szerelmes.

„Nagyon figyelmes vagyok, egy randira mindig viszek ajándékot. Kitalálom, mi legyen a program, és igyekszem kimutatni, ha valaki érdekel. Aztán amikor eltűnök, akkor megértem, ha nehezen hiszik el a lányok, hogy valóban érdekelnek.”

Alex szerint, az ideális nő szeret és tud is főzni, valamint rendet tart a lakásban

Fotó: ByeAlex instagram

Aki pedig szeretné meghódítani a mentort, annak az alábbi gondolatmenetet ajánljuk követni. Alex szerint, az ideális nő szeret és tud is főzni, valamint rendet tart a lakásban.

„Szerintem ez nem nagy elvárás, és tök jó, ha egy lány tud ilyeneket. Emellett legyen spontán! Legyen jó a humorérzéke, de ne ő vicceskedjen, hanem rajtam nevessen, jobban mondva velem! Ösztönözzön! Szeresse az akváriumokat és az ócenáriumokat, mert azokat imádom, néha hetente is elmegyek megnézni. Legyen hűséges, lojális, és ne zavarja, ha egyik nap hazaállítok egy embernagyságú Darth Vader-figurával!…Tudom, hogy nehéz eset vagyok, amit nem tartok menőnek, nem azért csinálom vagy játszom meg magam. Sokszor gondolok arra, milyen egyszerű másoknak, akiknek csak úgy megy a szerelem, az eljegyzés, a családalapítás. Olyan könnyűnek tűnik az ő életük.”

Sztárban Sztár leszek!

Szeptember negyedikén startolt el a TV2 tehetségkutatójának új évada. Last minute-ben még az utolsó nem házas zsűritag is kimondta az igent.

Majka – Státusz: Házas

Puskás Peti és Dallos Bogi után egy nappal mondta ki az igent Majka és gyerekeinek anyja, Dundika is.  A párnak még 2011-ben született meg az első fia, a ma már tízéves Marián, akit öt évvel később, 2016-ban követett az öccse, Olivér. Majka és Hajni 2020-ra tervezte a lagzit, azonban a koronavírus közbeszólt, ezért a háromnapos lakodalmat végül idén augusztus végén pótolták, és igazi sztárparádé volt az eseményen. A boldog ara pedig nem fehér, hanem egy pink ruhában mondta ki az igent. Majka mindössze egy visszafogott fotót posztolt, a szuper titkos és jól védett eseményről.

Arról egyébként még két évvel ezelőtt nyilatkozott a házaspár, hogy tisztában vannak azzal, hogy gyorsan és könnyen elhidegülhetnek egymástól a párok. „Már az is elég a bajhoz, ha egyikünk érdeklődése csökkenni kezd a másik iránt. Szerencsére mi igyekszünk olvasni a gyanús és veszélyes jelekből, rögtön megbeszéljük, ha nem stimmel valami, és változtatunk… Persze mi is össze tudunk kapni, amekkora tűz van az együttlétünkben, akkora tűz lobog a veszekedéseinkben is. Rémesen tudunk ordibálni, talán ezen lenne a legnehezebb változtatni” – mondták akkor.

Tóth Gabi – Státusz: Házas

Nem nagyon volt olyan nap, az elmúlt hetekben, amikor Tóth Gabi ne került volna be a hírekbe. Köszönhető volt ez a NEK-en való szereplésének, és a Sztárban Sztár leszek!-nek egyaránt. Alig volt 17 éves, amikor a Megasztárban megismertük, azóta viszont nagyot fordult a világ, mert a vadóc énekesnőből büszke édesanya lett.

És ne felejtsük el a házasságot sem. 2018. márciusában egy, az Instagramra feltöltött fotó árulta el, hogy Krausz Gábor, a Séfek Séfe sztárja, valamint Tóth Gabi bizony egy pár lettek. Pár hónappal később már kéz a kézben jelentek meg egy díjátadón. A magánéletüket sem akkor, sem most nem verték nagydobra, de Gabi annyit elmondott az érdeklődőknek, hogy a séf mellett lett nyugodt és boldog nő.  A közös vacsorákat az első közös nyaralás, majd az első évforduló követte, amiről így emlékezett meg az énekesnő: „Ma van fél éve, hogy szeretlek. Fél éve újra élek, és léleKzem.”

Ma van fél éve, hogy szeretlek. Fél éve újra élek, és léleKzem

Fotó: Tóth Gabi Instagram oldala

2019-ben alig néhány nappal azután, hogy kiderült: Krausz eljegyezte Tóth Gabit, már azt is örömmel osztották meg az emberekkel, hogy az énekesnő az első gyerekével várandós. „Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták” – írta egy Instagram-posztban Tóth Gabi, aki egyébként várandósan forgatta végig a Sztárban Sztár akkori évadát.  Még a baba érkezése előtt, 2019 őszén összeházasodtak. A titkos lagzira az esküvői menüt a családtagok készítették – igazi magyaros fogások voltak –, az esküvői fotókat pedig Gabi nővére, Tóth Vera csinálta. Kislányuk, Hanna Róza 2019 December 3-án született.

Köllő Babett – Státusz: Házas

A színésznő régen levetkőzte már a luxusfeleség skatulyát, hiszen sorra foglalkoztatják RTL-es és TV2-ős műsorokban is. Karrierjének alakulásáról egyébként az nlc. podcast adásában is mesélt. Babett kicsit sem mellékesen boldog házasságban él férjével, Szabó András vállalkozóval. Bár Babettet egy olyan műsorban ismerte meg az ország, amelynek címében is benne van a feleség szó, a házasságáról, pontosabban a férjéről, túl sokat nem tudtunk meg az elmúlt években. 

Arról korábban nekünk mesélt, párja rallyversenyzőként kezdte, majd pályaversenyzőként száguldozott tovább. „Neki volt Európa-bajnoki második futamgyőzelmek meg ilyenek. Aztán azt abbahagyta és csinált egy utángyártott alkatrészekkel foglalkozó céget és akkor ezt eladta. Utána amibe befektet, vett egy csomó ingatlant, bérbe vannak adva” – próbálta felvázolni férje életét Babett.

András 21 évvel idősebb a színésznőnél, és már 16 éve ismerik egymást

Köllő Babett és férje Szabó András a Feleségek luxuskivitelben c. műsorban (Fotó: Viasat 3)

A férfi egyébként 21 évvel idősebb a színésznőnél, és már 16 éve ismerik egymást. „András a legfantasztikusabb pasi, akit megismertem az életem folyamán. Egy igazi úriember”- magyarázta még a Luxusfeleséges műsorban a színésznő, aki egy kislány büszke anyukája. 

Pápai Joci – Státusz: Házas

A Sztárban Sztár legviccesebb zsűritagja Pápai, aki még a Megasztárban volt versenyző. Amikor a tehetségkutatóban indult, már házas volt, ugyanis egy évvel a TV2 egykori műsorába való jelentkezés előtt vette feleségül szerelmét, Anitát.

„Az első randin hazakísértem, leültünk egy padra, és akkor már tudtuk, hogy nincs visszaút. Ő életem szerelme”emlékezett vissza a megismerkedésükre Joci. 2017-ben a boldog asszony a Best magazinnal elevenítette fel az esküvőjük napját. Elmondta, hogy bár a többség nagyon örült, de családban akadtak olyan rokonok, akiknek nem tetszett, hogy egy roma fiút választott magának.

Az első randin hazakísértem, leültünk egy padra, és akkor már tudtuk, hogy nincs visszaút

Pápai Joci és párja Anita (Fotó: tv2)

„Nekem soha nem okozott gondot, hogy a férjem roma, én meg nem, az elmúlt másfél évtizedben nem vettem észre, hogy az emberek másként néznek ránk emiatt. A gyerekeinket is úgy neveljük, hogy legyenek büszkék arra, hogy vegyes kapcsolatból származnak.”

Anitának és Jocinak két gyereke van: lányuk, Hanna már 16 éves tinédzser, fiúk, Zalán pedig tízéves.

„Hanna lányom inkább az angol humort birtokolja, de Zalán egy az egyben olyan, mint én voltam ennyi idősen” – mesélte a Blikknek tavaly a zenész.

Akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top