nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi akkor és most

Ilyen volt Csősz Bogi 2007-ben, mielőtt luxusfeleség lett

Meg kell hagyni, sokat változott Csősz Bogi stílusa az elmúlt 14 évben...

Az akkor 19 éves Csősz Boglárka nevét még 2003-ben ismerte meg az ország, az Apám beájulna című film egyik főszereplőjét, Barbit alakította. A film meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült. Az egykori erdélyi  szépségkirálynő az ezt követő években nem elsősorban színésznőként, inkább modellként dolgozott. Ebből az időszakból való az alábbi, bal oldalt létható fotó is, mely egészen pontosan 2007-ben készült egy rendezvényen, az akkor épp hosszú, sötét hajat viselő Bogiról.

Csősz Bogi 2007-ben és 2021-ben

Csősz Bogi 2007-ben és 2021-ben (Fotók: Smagpictures.com- Csaba Schumy / Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

A modell a következő évben ismerte meg későbbi férjét, Burak Talut. “Hosszú éveket ledolgoztam, mielőtt találkoztam volna a férjemmel. Ő már egy olyan nővel találkozhatott – 24 éves voltam akkor –, aki már megjárta a világot és látott és tanult volt, idegennyelveket beszélt. Isztambulban találkoztunk, ahol dolgoztam. Nem volt olyan tervem, hogy találok egy gazdag férjet. Nem is tudtam erre gondolni abban az időszakban. Sőt, nem is szerettem volna férjhez menni”mesélte erről később.

Csősz Bogi és férje, Burak

Török férjével, Burakkal (Fotó: Smagpictures.com : Tamás Korponai)

Bogi 2010-ben feleségül ment a dúsgazdag üzletemberhez és Törökországba költözött, ahol színésznőként és producerként tevékenykedett, illetve különféle vállalkozásokat indított. Itthon évekig alig hallottunk róla, 2017-ben azonban a Feleségek luxuskivitelben című műsorral nálunk is visszatért a köztudatba.

“Nyilván lesznek, akik negatívan veszik ezt le, de kell egy kis provokáció, az lendít előre. Remélem, lesznek olyan nők, akiknek ez lendületet és inspirációt ad majd, hogy bárhova el lehet jutni. Biztosan lesz olyan férfi, akinek majd nem tetszik, amiket a műsorban mondunk. Ráadásul materialista világban élünk, a látszat ma sokat számít, de azt is meg kell mutatni, mi van a pénz mögött. Ott is emberek vannak, akiknek ugyanúgy vannak problémáik. Több pénz több felelősséggel is jár”  – nyilatkozta akkoriban az nlc-nek.

Csősz Bogi

Bogi a TOTEM című műsorban (Smagpictures.com/TV2/press.tv2.hu)

Bogi idén augusztustól a TOTEM című kalandreality sztárcsapatának tagjaként látható a képernyőn.  „Nem is a fizikai megpróbáltatás viselt meg, pedig néha kidőltem a nap végén. Szélsőséges időjárás volt, napközben megsültünk, éjjel dideregtünk a jurtában, de még ez is eltörpült a mentális megpróbáltatások mellett. Őszintén szólva, erre egyáltalán nem voltam felkészülve. Aki ismer, az tudja, hogy nem keresem a konfliktusokat, szeretek nyílt lapokkal játszani, és azt vallom, hogy ha beszélünk valamiről, kimondjuk a dolgokat, akkor tudjuk közelíteni az álláspontokat és megoldani a helyzetet. Az őszinteségem valószínűleg túl sok volt a csapatban néhány személynek, rengeteg problémám volt belőle. Nekem a csapatjáték volt fontos, másoknak inkább az egyéni, és ez számomra csalódás volt emberileg. Lesznek drámai jelenetek, de én vállalom, hiszen legyünk bármilyen körülmények között is, a kulturált viselkedés és az emberek tisztelete számomra alapvető értékek” – mesélte a forgatásról lapunknak. 

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top