nlc.hu
Sztárok

Gergely Robi 30 éve és most

30 éves az Emanuelle – Gergely Róbert akkor és most

30 éves lett Gergely Róbert örökzöld slágere, az Emanuelle.

Hihetetlen, de idén már 30 éve, hogy megjelent Gergely Róbert egyik ikonikus slágere, az Emanuelle. A dalt a mai napig gyakran eljátsszák retró bulikon, rendezvényeken és esküvőkön. A zenész az RTL Reggeliben emlékezett vissza a 30 évvel ezelőtti karrierjére, és még képeket is mutatott azokból az időkből.

,,1991 – észre sem vettem, hogy így eltelik 30 év, de nem baj… (…)Lesz egy jubileumi koncertem, nagyon készülök rá. Egy csomó nótának a szövegét már elfelejtettem. Akkor, amikor az egészet elkezdtük, akkor még az első feleségem, Andrea pocakjában ott volt Simon. Amikor megszületett, hoztuk-vittük a koncertekre. Ezen a koncerten pedig majd ő lesz a dobos” – osztotta meg a nézőkkel a nemrég elvált Gergely Róbert, aki reméli, sokan kíváncsiak lesznek a koncertre. 

Gergely Róbert így nézett ki 1991-ben, amikor megjelent az Emanuelle:

gergely róbert 1991

Gergely Róbert lemezborítója 1991-ből (Fotó: Facebook)

Elképesztő, de szinte semmit nem változott. A Peller-lányok meg is jegyezték a Reggeliben, hogy eltelt 30 év és gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint a karrierje kezdetekor. 

Pár kép az elmúlt évekből:

gergely robi
Megnézem
Összes kép (5)

És végül hallgassuk meg az örökzöld slágert:

Sztárok akkor és most: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top