TV-sztárok

Gergely Róbert: „Van élet a válás után”

A színész-énekes szerint ha zátonyra fut egy kapcsolat, talpra kell állni, és külön utakon kell keresni tovább a boldogságot.

Tizenhárom együtt töltött év után Gergely Róbert és fiatal felesége úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább. Egy év telt el azóta, a színész-énekes most a TV2 Mokka című műsorában beszélt arról, miért ment tönkre a házassága.

A válás okai között Gergely Róbert elismerte, hogy közrejátszott a korkülönbség és a hosszú együtt töltött idő is. De a legfőbb ok az volt, hogy másként gondolkoztak Tímeával a családalapításról:

Egy fiatal nőnek az életében nagyon fontos az előrelátás, ahol család, gyerek és egy távolabbi cél is van. Én ebben elbátortalanodtam, úgy gondoltam, hogy ebben a korban már nem biztos, hogy egy ilyen nagy falatot be tudnék vállalni.

Ám a válásuk után is nagyon jóban vannak, napi szinten tartják a kapcsolatot, sőt az is előfordul, hogy volt felesége készít neki ebédet.

Nemcsak megszeretni és megtartani egymást fontos, hanem ha válásra vagy változásra kerül a sor, akkor meg kell próbálni azt is intelligensen csinálni. Remélem, mi abba a kategóriába tartozunk, hogy megpróbálunk normálisan együtt élni, hogy más irányt vett az utunk, de kapcsolatunk, az emberi kapcsolatunk, a munkakapcsolatunk megmaradt. Nem vagyunk hajlandóak kidobni a kukába az értékeinket.

Korábban nem gondolták, hogy nyilvánosan is beszélni fognak a válásukról. De úgy érezték, az emberek kíváncsiak arra, hogyan élték meg mindezt, és hogyan tudják folytatni külön az életüket.

Gergely Róbert azt vallja, ha egy kapcsolat zsákutcába kerül, a boldogság keresését akkor sem szabad feladni, talpra kell állni, és külön utakon keresni tovább a boldogságot.

Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea hamarosan a Nő a tét című darabban játszanak együtt, amelyben „véletlenül” egy ahhoz hasonló párt alakítanak, mint amilyet a való életben is alkottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top