Sztárok

Elvált huszonnégy évvel fiatalabb feleségétől Gergely Róbert

Nem ketyegtek együtt a biológiai órák, így véget ért Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea tíz évig tartó házassága.

A színészházaspár közösen hozta meg a döntést, hogy tíz év után külön folytassák az életüket. Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea szerelmébe beleszólt a huszonnégy év korkülönbség. „Timinek csak akkor lehet teljes az élete, ha ahhoz családalapítás is párosul, én viszont úgy érzem, már nem szívesen vágnék bele egy új családalapításba” – fogalmazott a férfi.

„Nemcsak a nőknek van biológiai órájuk, hanem a férfiaknak is. Mi kihasználtuk azt az időt, amikor az óráink együtt ketyegtek, de be kellett látnunk, Timinek intenzíven ketyeg az órája, és lépnie kell. Realista vagyok, egy hatvanas férfi nem tud teljes családi életet biztosítani, még ha korábban, mint én, úgy gondolta is, hogy ez lehetséges. Nem érzem magam erősnek egy ilyen vállalkozáshoz!” – vallotta be Gergely Róbert.

Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea a Nyerő párosban | Forrás: RTL Klub

Volt felesége is hangsúlyozta, békében válnak el, továbbra is együtt fognak dolgozni Gergely színházában, és nem nullázzák le közös életüket. „A szeretet, ami a kapcsolatunk alapjául szolgált életünk végéig elkísér minket. Oda-vissza így érezzük, és elfogadjuk, hogy másfajta élet vár ránk. Nagyon sokat köszönhetek Robinak! Mellette olyan nővé váltam, akinek a helyén van az önbecsülése. A tenyerén hordozott, mindent megadott nekem, ami csak lehetséges volt. Épp ezért nagyon nehéz volt véget vetnünk a házasságunknak” – mondta a színésznő a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top