Sztárok

Gergely Róbert szereti Tímeát, ezért válik

Nemrég töltötte be a hatvanat, és tíz év után véget ért a házassága. Erről Gergely Róbert most először mesélt részleteket.

Nehéz időszak van Gergely Róbert mögött, hiába mosolyog A Nagy Duett színpadán vasárnaponként. Néhány hete derült ki, hogy tíz év után válik az énekes, de hiába kérdezték, erről a témáról nem akart beszélni, noha mostanában sok interjút adott. Közben egyre többet lehetett hallani arról, hogy biztosan a korkülönbség vetett véget a házasságnak, vagy az, hogy 24 órát töltöttek együtt, és a munka felülírta a magánéletüket.

Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea

A BEST magazinnal kivételt tett, és részleteket árult el Gergely Róbert

„A világ legnehezebb válásán vagyunk túl. Köztünk soha nem volt ugyanis egy hangos szó sem, nem zengett veszekedéstől a házunk, nem repültek tányérok, szó sincs erről. A válásunk nehézsége abból adódott, hogy mi nagyon szeretjük egymást, sőt túlságosan ragaszkodunk a másikhoz.”

Némedi-Varga Tímea 24 évvel fiatalabb Gergely Robinál, és nagyon sokszor felmerült benne, hogy szeretne már gyereket. 

„Nincs jogom az anyagág csodálatos érzését és feladatát elvenni Timitől, ezért bármennyire is fájt, el kellett engednem őt.”

Miként jutottak idáig, és hogyan tovább, megmarad-e a munkakapcsolat? A BEST magazinból kiderül. De nemcsak Gergely Róbert, hanem a felesége is elmondja, hogyan látja most a dolgokat.

Gergely Róbert a BEST magazinnak mesélt először a válásáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top