Sztárok

Összeomlott Gergely Róbert felesége a Nyerő Párosban

A tegnapi Nyerő Páros-adásban volt sírás rendesen. Gergely Róbertnek mélyre ment, amit a felesége kívánt neki, de Király Péter sem győzte vigasztalni Kovács Dórát. Valkó Eszter meg hát a szokásos.

Arra a kérdésre, mit kérne a jó tündértől a férjének, Némedi-Varga Tímea azt válaszolta: mínusz tíz évet. Amikor ezt Gergely Róbert meghallotta, nem is igyekezett titkolni, mennyire rosszulesett neki a megjegyzés. “De miért akarna lefaragni az életkoromból? Nem öreg vagyok, inkább  tapasztalt” – mondta inkább magának, mint Sebestyén Balázsnak a játék végén.

Az énekes feleségén is látszott, hogy átértékeli a dolgokat, amikor meglátta, hogyan reagált Robi. Később meg is kérdezte, haragszik-e rá a férje, aki csak annyit mondott, hogy csalódott. A Nyerő Páros furcsa dolgot hozott felszínre.

Sírás a Nyerő Párosban: Gergely Róbertnek ez mélyre ment

“Én nem akartalak megbántani” – mondta a sírástól elfúló hangon a színésznő, akit Gergely Róbert nem is igyekezett vigasztalni eleinte, csak annyit válaszolt: “De megbántottál.”

Sírás a Nyerő Párosban: Gergely Róbertnek ez mélyre ment

“Sosem kérném, hogy legyek tíz évvel fiatalabb. Pont azt szeretem benned, vagy pont az volt számomra a legfontosabb biztosíték, hogy ez neked nem okoz problémát. Ha jó tündérekhez kell fordulnod, hogy engem megfiatalítsál…” – magyarázta a zenész, aki 24 évvel idősebb a feleségénél, és ezt a témát sokszor fel is hozták már nekik a színházban, interjúk során vagy olyanok, akikkel akkor találkoztak először.

Mindezek után Gergely Róbert csak annyit mondott a feleségének, hogy most ezért nem kell sírnia, de Tímea nem tudta abbahagyni a zokogást. “Azért sírok, mert neked fájdalmad van.”

Sírás a Nyerő Párosban: Gergely Róbertnek ez mélyre ment

Később tisztázták a helyzetet, ez egy fél mondatból kiderült, de nem csak náluk végződött sírással a játék. Király Péter és Kovács Dóra sem számított arra, hogy a lány válasza egy lavinát indít el. A “mitől félsz a leginkább” kérdésre azt válaszolta: attól, hogy butának tartják. Mivel a válaszok között szerepelt az is, hogy esetleg attól, hogy elveszítheti Petit, később már más színben látta a játékot Dóra is.

Összeomlott Gergely Róbert feelsége a Nyerő Párosban

“Az egész kérdést rosszul értelmeztem, és nem arról van szó, hogy jobban érdekel, mások mit gondolnak rólam, mint hogy elveszíthetlek, hanem egyszerűen meg sem fordult a fejemben. Nevetséges, soha nem gondoltam bele, hogy elveszíthetnélek, mert miért veszítenélek el, amikor így vagyunk együtt.”

Összeomlott Gergely Róbert feelsége a Nyerő Párosban

Király Péter pedig igyekezett megnyugtatni, hogy nincsen semmi baj, majd másnap visszaszedik a pénzt. “De én nem a pénz miatt aggódom, hanem hogy hogy válaszolhattam ilyen hülyén?”

Összeomlott Gergely Róbert feelsége a Nyerő Párosban

Azt talán kár is megemlítenünk, hogy Valkó Eszter is elsírta magát, amikor a párja elbukott a játékban, és így elbukta a napszemüvegét. Ráadásul Szabó Zsófi is sírva fakadt a síró Valkó Eszter látványától, csak úgy, együttérzésből.

“Nem akarok sírni, mindig csak sírok” – mondta a műsorvezető, akit Szabó Zsófi megnyugtatott, hogy ő is ilyen érzékeny. Ennyi könnyre nem számítottunk a Nyerő Páros-villában, pláne nem a második adásnapon.

Összeomlott Gergely Róbert feelsége a Nyerő Párosban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top