nlc.hu
Sztárok

Gregor Bernadett 49 éves lett

Négy válás, megannyi színházi- és filmszerep: Gregor Bernadett 49 évesen is igazi díva

Gregor Bernadettnek sem a szakmai, sem pedig a magánélete nem telt unalmasan az elmúlt évtizedekben. De egy dolog ennél is szembetűnőbb: egyszerűen nem öregszik!

Gregor Bernadett 1972-ben Szegeden született Gregor József Kossuth-díjas operaénekes és Belle Erzsébet tanárnő lányaként.

Gregor Bernadett édesapjával:

1995-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Horvai István és Kapás Dezső osztályában. 1996-tól a Nemzeti Színház, 2000-től a Pesti Magyar Színház tagja, 2012-ben az Újszínházhoz szerződött. Művészi munkásságát 2019-ben Jászai Mari-díjjal ismerték el.

Színház iránti szerelme megmaradt, a filmezésnek búcsút mondott

2005-től 2009-ig a Jóban Rosszban sorozatban Szekeres Anett szerepében láthattuk, de feltűnt a 7-es csatorna,  a TV a város szélén, illetve a Tűzvonalban sorozatokban is. Első játékfilmje a 2003-ban forgatott Szent Lőrinc folyó lazacai volt, majd 2006-ban következett a Tibor vagyok, de hódítani akarok. Hogy miért nem szerepel több mozifilmben, arra maga adott magyarázatot nemrégiben: megalázónak találja, hogy 25 éves pályafutással a háta mögött castingokra járjon.

Gregor Bernadett akkor és most

Gregor Bernadett 14 évvel ezelőtt (Fotó: Karizs Tamás/smagpix) és Gregor Bernadett napjainkban. (Fotó: Gregor Bernadett/Facebook)

Két fiú édesanyja, négyszeresen elvált nő

Első férjétől egy fia született. Második férje Gát György producer volt. Harmadik férje Somogyi István, akitől másik fia született. Tőle 2013-ban, kilenc év után vált el. 2014. augusztus 16-án kötött házasságot Szarvas Attilával, akitől 2018. október 3-án elvált.

A színésznő magánélete mintegy másfél évtizeden át gyakorlatilag a nyilvánosság előtt zajlott, de ebből elege lett, így már nem nyilatkozik a sajtóban életének ezen részéről, illetve a közösségi médiában sem teregeti ki azt.

Elfogadta korát

Korábban a színésznő a Best magazinnak mesélt arról, hogy édesanyja tanácsára, még az utcára sem lépett smink nélkül, mondván, ki tudja, kivel fut össze.

“Egész életem során véleményezték, hogy nézek ki, hogyan élem az életem, amibe a magánéleti bukdácsolásaim is beletartoztak. Ez nem segítette az önértékelésemet. Ha nem így bántak volna velem, akkor lehet, hogy hamarabb szert teszek az önelfogadásra, amit aztán a korom hozott meg. Hazudnék, ha azt mondanám, soha nem nyúltak az arcomhoz, voltak bizony tűszúrással járó beavatkozások az életemben, de most már abban sem vagyok biztos, hogy újra igénybe venném” – mondta a magazinnak.

Nemrég pedig nagy átalakuláson ment keresztül, megvált ikonikus hosszú, fekete hajától.

Hogy mi késztette erre, arról egyelőre nem beszélt, de az biztos, hogy sokáig gondolkodott a váltáson.

„Az jár a fejemben, hány hónap vagy hét tépelődés előzte meg ezt a döntést… Mert belülről már rég nem éreztem magaménak a hosszú hajat, aminek korábban az erőmet, a női kisugárzásomat tulajdonítottam… ez egy lelki folyamat kivetülése, valaminek – egy korszaknak – a vége” – írta a közösségi oldalán a színésznő.

Mi lett velük?

 (Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top