nlc.hu
TV-sztárok

Csősz Bogi őszintén a Totem forgatásáról

Csősz Bogi a Totem forgatásáról: „Számomra ez csalódás volt emberileg”

Vegyes érzésekkel tért haza a Totem forgatásáról Csősz Boglárka, aki nem tagadja, hogy megviselte a kalandreality.

Vadregényes helyszínen forgatták a Totem című új kalandrealityt, Csősz Boglárkát is lenyűgözte a táj.

„Fantasztikus élmény volt bejárni az egész Bakonyt, csak Natura 2000 helyszíneken forgattunk, erdélyi lány vagyok, tisztelem a természetet és imádok a szabadban lenni. Ha tehetem, minden évben felfedezem Magyarország eddig nem ismert tájait, de itt néha úgy éreztem, nem is Magyarországon vagyok, hanem egy maláj esőerdőben. Bármennyi helyen is jártam eddig a világban, büszkén állítom Magyarország csodálatos hely!” – mesélte az nlc-nek Bogi, aki a műsor előtt igyekezett felkészülni a nomád életmódra és a feladatokra, már amennyire a forgatás előtt erre fel lehetett készülni. Mégsem az volt az igazi kihívás, amire számított.

A Totem Szarvas csapata: Szőke Zoltán, Baronits Gábor, Oczella Eszter, Hamvai PG, Oczella Krisztina, Csősz Boglárka és Leo

A Totem Szarvas csapata: Szőke Zoltán, Baronits Gábor, Oczella Eszter, Hamvai PG, Oczella Krisztina, Csősz Boglárka és Leo (Fotó: dfp)

„Nem is a fizikai megpróbáltatás viselt meg, pedig néha kidőltem a nap végén. Szélsőséges időjárás volt, napközben megsültünk, éjjel dideregtünk a jurtában, de még ez is eltörpült a mentális megpróbáltatások mellett. Őszintén szólva, erre egyáltalán nem voltam felkészülve. Aki ismer, az tudja, hogy nem keresem a konfliktusokat, szeretek nyílt lapokkal játszani, és azt vallom, hogy ha beszélünk valamiről, kimondjuk a dolgokat, akkor tudjuk közelíteni az álláspontokat és megoldani a helyzetet. Az őszinteségem valószínűleg túl sok volt a csapatban néhány személynek, rengeteg problémám volt belőle. Nekem a csapatjáték volt fontos, másoknak inkább az egyéni, és ez számomra csalódás volt emberileg. Lesznek drámai jelenetek, de én vállalom, hiszen legyünk bármilyen körülmények között is, a kulturált viselkedés és az emberek tisztelete számomra alapvető értékek.” 

Csősz Boglárkát megviselte a Totem sztárcsapata

Csősz Boglárkát megviselte a Totem sztárcsapata (Fotó: dfp)

A forgatáson nagyon hiányzott Boginak a családja, és éles váltás volt a világtól elzárva élnie, pláne ilyen hosszú ideig. Az elmúlt évben létrehozott vállalkozása miatt lényegében hozzászokott a folyamatos mobil- és laptophasználathoz, valamint a sok utazáshoz, hirtelen váltás volt kiszakadni a megszokottból.  

„A vírusmaszkokat gyártó cégem miatt állandóan úton voltam, hiszen most lépünk ki a nemzetközi piacra, nagyon sok munka és tárgyalás van mögöttünk és vár még ránk. Amikor kijöttünk a forgatásról és visszakaptam a telefonomat, döbbenetes mennyiségű feladat várt megoldásra, hirtelen azt gondoltam, lehet jobb lenne még kicsit visszamenni a jurtába. (nevet) A férjem szerencsére ebben is támogatott, amint lehetett, jött utánam, hiszen ő is szereti Magyarországot” – mesélte az üzletasszony.

Csősz Bogi igyekezett kihozni a Totem forgatásán is a legjobbat minden helyzetből

Csősz Bogi igyekezett kihozni a Totem forgatásán is a legjobbat minden helyzetből (Fotó: dfp)

A Totem sztárjai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top