nlc.hu
Sztárok

Horváth Csenge keményen beszólt Baukó Évának

Fésűs Nelly lánya nem hagyta magát – Horváth Csenge visszavágott Baukó Évának

Baukó Éva nehezményezte, hogy Csenge az édesanyja révén került be a műsorba.

Baukó Éva páros lábbal állt bele a Totem szereplőibe, miután kiderült, hogy kik küzdenek meg egymással a műsorban. Kezdetben VV Leóba kötött bele, hiszen szerinte nagyon gáz, hogy valaki „20 év süllyesztő után még mindig ezzel a névvel szerepel”, ráadásul egy másik csatornán. Ennyivel azonban nem tudta le a dolgot, hiszen most Fésűs Nelly lányába, a 18 éves Horváth Csengébe is beleállt.

„De azért úgy szerepelni, hogy Fésűs Nelli lánya vagyok név nélkül, az sem különb, mint Kiszel Tünde lányának lenni, egyenlő a nullával. Miért ad az létjogosultságot a tévés szereplésre, hogy valakinek a lánya vagyok?” – írta Baukó Éva, pár nappal később pedig Csenge egy Insta-sztoriban reagált a támadásra.

horváth csenge vs baukó éva

Horváth Csenge visszaszólt Baukó Évának (Fotó: Instagram)

„Abban 100%-ig igaza van, hogyha nem az lenne az anyukám aki, akkor nem kerültem volna be a média világába, viszont az, hogy még mindig benne vagyok ezekben a körökben, ahhoz már semmi köze, és azt már csak magamnak köszönhetem, de tény, hogy nélküle nem lenne ez az egész” – vallotta be az Instagramján Horváth Csenge.

Még több sztárhír:

horváth csenge baukó éva

Horváth Csenge vs Baukó Éva (Fotó: TV2 / Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top